fbpx

Ετοιμάσου για ξέφρενα καρναβαλίστικα parties μέχρι το πρωί σε clubs & μπαράκια της Κύπρου!

Είτε είσαι λάτρης του καρναβαλιού, είτε όχι… ένα είναι το σίγουρο! Θες κι εσύ να βγεις με την παρέα σου για να παρτάρεις και να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί!

Γι’ αυτό και πιο κάτω σου έχουμε μαζέψει μερικά από τα καλύτερα carnival events & parties που θα γίνουν σε clubs και μπαράκια της Κύπρου αυτές τις μέρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις στολή και να πάρεις τηλέφωνο για να κάνεις έγκαιρα την κράτησή σου!

Δες πιο κάτω πού σου προτείνουμε να πας για να διασκεδάσεις:

1
CARNIVAL FIESTA with the WINDCRAFT BAND & Friends

Facebook.com/@Windcraft Band

Το Windcraft Band και η εκλεκτή παρέα του σε περιμένουν στις 17 Φεβρουαρίου, στο Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης για μια καρναβαλίστικη φιέστα που δεν ξανάγινε που θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από 20μελή μπάντα, acapella τραγούδια και dj!

Υ.Γ.: Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και η είσοδος θα είναι €10. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ και για να κάνεις κράτηση μπορείς να καλέσεις στο τηλ. 22664697

2
Disco Forever (Pre Carnival Edition)

Facebook.com/@Disco Forever

Το RED στρώνει κόκκινο χαλί και μετατρέπεται στην καλύτερη Disco της δεκαετίας του 80 και σε περιμένει με πολύ γιορτινή διάθεση για να ταξιδέψει μαζί σου πίσω στον χρόνο.

Η Disco Forever και η μουσική σκηνή RED την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου φέρνουν κοντά σου το απόλυτο Disco Party σε ένα pre carnival edition και σε περιμένουν με θέμα φυσικά την αγαπημένη δεκαετία του 80.

Στο event θα ακούσεις τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες των δεκαετιών 80’s και 90’s από το δίδυμο Petros Sophoclides και Jimmy The Destroyer. Η είσοδος θα είναι 10 ευρώ με το πρώτο ποτό δωρεάν και η ώρα έναρξης θα είναι στις 22:00.

Υ.Γ.: Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ και για να κάνεις κράτηση μπορείς να καλέσεις στο τηλ. 97638188.

3
Nostalgia Aglatzia Carnival Party

Facebook.com/@Nostalgia Parties

Για 4η συνεχή χρονιά τα Nostalgia Parties / STS Events έχουν επιλεγεί ως το επίσημο πάρτι του Σαββάτου στο φετινό τετραήμερο Καρναβάλι Αγλαντζιάς.

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί στο Σκαλί Αγλαντζιάς στο μεταμορφωμένο indoors Gallery, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου μεταξύ των ωρών 19:00 – 00:00!

Υ.Γ.: Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ ή να καλέσεις στα τηλέφωνα 99498642/ 99051686.

4
Erasmus Carnival Party

Facebook.com/@Erasmus Life Nicosia, Cyprus

Το Erasmus Life Nicosia διοργανώνει και φέτος ενα Carnival Open Bar party που δεν θέλεις να χάσεις στο Central Night Club, στη Λευκωσία!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ντυθείς καρναβαλίστικα στις 22 Φεβρουαρίου 2023  και που ξέρεις -ίσως- πάρεις και τον τίτλο για το καλύτερο κουστούμι αν βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, αφού θα τη συγκεκριμένη νύχτα θα διεξαχθεί διαγωνισμός!

Υ.Γ.: Η τιμή θα είναι στα 15 Ευρώ Erasmus Students, ενώ η κανονική τιμή θα ανέρχεται στα 20 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 96928282 ή εδώ!

5
Guaba Beach Bar

Facebook.com/@Guaba Beach Bar

Φέτος το Guaba Beach Bar ετοιμάζεται για την πιο θεαματική αποκριάτικη φιέστα και ετοιμάζεται -όχι για 1- αλλά για 3 καρναβαλίστικα parties από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου! 

Αν πας στο συγκεκριμένο bar σίγουρα θα δεις υπέροχα κοστούμια, τρελά χρώματα και ένα Carnival Edition όπως πουθενά άλλου… Ως γνωστόν Λεμεσός και καρναβάλι πάνε πακέτο!

Υ.Γ.: Μην ξεχάσεις να επισκεθφείς τηνιστοσελίδα τους και να δεις ποιο event ταιριάζει καλύτερα σε ‘σένα και την παρέα σου, να ελέγξεις το dress code και να κάνεις την κράτησή σου έγκαιρα!

Εσύ σε ποιο καρναβαλίστικο event θα πας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending