fbpx

Φέτος το καρναβάλι επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό και υπόσχεται ξέφρενο γλέντι!

Το Λεμεσιανό καρναβάλι που λατρεύουμε επιστρέφει δυναμικά φέτος και υπόσχεται ξέφρενο γλέντι και ξεφάντωμα μετά από αυτά τα δύο – δύσκολα χρόνια πανδημίας!

Τα καρναβάλια του 2023 -επιτέλους- θα έχεις την ευκαιρία να μασκαρευτείς και να απολαύσεις μουσικές επιλογές των DJ’s, ζωντανή μουσική από διάφορα συγκροτήματα, events σε clubs, (πελλο)street parties στους δρόμους της Λεμεσού και το μόνο -σίγουρο- είναι ότι πρέπει να πας για να διασκεδάσεις και να περάσεις υπέροχα!

Δες πιο κάτω το πρόγραμμα του καρναβαλιού στη Λεμεσό:

Facebook.com/@Κανταδόροι Λεμεσού

Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού για το 2023 θα αρχίσουν από την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και θα κορυφωθούν στις 26 Φεβρουαρίου 2023 (save the dates)!

Σε μια από τις πολλές εκδηλώσεις θα φιλοξενηθεί ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης, σε ένα πάρτι γεμάτο επιτυχίες από την εποχή του ’60 μέχρι σήμερα στους εσωτερικούς χώρους του Χαρουπόμυλου Λανίτη.

Ακόμη, μέσα στην εβδομάδα, θα διοργανωθούν street parties, διαγωνισμοί πελλόμασκας και έξυπνης μάσκας, αλλά και Νυχτερινή Παρέλαση Πελλόμασκας.

Την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου θα χορέψεις στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου και αν σου αρέσει η live μουσική… το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μελωδίες από τις Ομάδες Κανταδόρων, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Facebook.com/@Δήμος Λεμεσού-Limassol Municipality

Και φυσικά καρναβάλι, χωρίς βασιλιά… δεν γίνεται, γι’ αυτό η στέψη του νέου βασιλιά, Δημήτρη Γιαννακού που θα είναι φέτος ο βασιλιάς της φλόγας, θα γίνει την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου!

Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στη λεωφόρο Μακαρίου Γ’ με τη συμμετοχή 110 αρμάτων και ομάδων.

Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλες τις καρναβαλίστικες μέρες στη Λεμεσό!

Ανυπομονείς κι εσύ για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2023;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending