fbpx

Ο Barney ο δεινόσαυρος «ζωντανεύει» ξανά & επιστρέφει στις οθόνες… με νέο look!

Θυμάσαι τον Barney; Τον αγαπημένο, μωβ – χαρούμενο δεινόσαυρο των παιδικών μας χρόνων; Ετοιμάσου γιατί επιστρέφει και μάλιστα… ανανεωμένος!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Mattel ετοιμάζει μια «ολοκληρωμένη αναβίωση» του χαρακτήρα, στην οποία θα περιλαμβάνεται μια ταινία, τηλεοπτικές σειρές και υλικό στο YouTube, ενώ θα κυκλοφορήσουν τραγούδια, παιχνίδια και ρούχα.

Για το reboot του, όμως, ο Barney αποκτά νέο look. Συγκεκριμένα, θα απεικονίζεται με διαφορετικό σχήμα κεφαλιού και σώματος και με μεγαλύτερα μάτια και ουρά! Εξακολουθεί να έχει την πράσινη κοιλιά και κίτρινα νύχια στα πόδια.

Δες πιο κάτω την ανανεωμένη εμφάνιση του Barney:

Μέσα στον επόμενο χρόνο, οι fans μπορούν να αναμένουν τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων που θα στοχεύει και πάλι σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, αλλά προς το παρόν δεν έχει τίτλο.

Το “Barney & Friends”, όπως λεγόταν η αρχική σειρά (που αγαπήσαμε εμείς τα παιδιά των 90’s), έτρεξε από το 1992 μέχρι το 2010. Η αναβίωσή του ανακοινώθηκε από το 2015 και θα τη βλέπαμε το 2017… Κάτι που όπως καταλαβαίνεις δεν έγινε. Ας ελπίσουμε ότι αυτήν τη φορά θα δούμε όντως το reboot το 2024!

Και για τους millennials της παρέας, σας βάλαμε και το τραγουδάκι του για να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές! Ενώ για όσους αγαπάνε τον παλιό, κλασικό Barney, η Mattel ανακοίνωσε πως θα υπάρχει ρουχισμός και αξεσουάρ με την παλιά αμφίεση του αγαπημένου cartoon.

Πώς σου φαίνεται ο νέος Barney; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending