fbpx

5 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν αλλά… στο τέλος τα ξανάφτιαξαν!

Ίσως να έχει πάρει κάπου το ματάκι σου ότι το μεγαλύτερο dating trend του 2023 είναι το “thawing” και αν απορείς τι είναι αυτό, είμαστε εδώ για να σου λύσουμε την απορία…

Αυτό το trend είναι ουσιαστικά η φάση, όπου αρχίζουμε να βγαίνουμε ξανά με ένα άτομο που βγαίναμε στο παρελθόν και οι σχέσεις μας είχαν «παγώσει», με λίγα λόγια… Back to your ex!

Τα πιο κάτω famous ζευγάρια που σου μαζέψαμε το είχαν κάνει πριν γίνει μόδα, αφού χώρισαν, αλλά τα ξαναβρήκαν μετά από λίγο. Φαντάζεσαι να δούμε και καμιά επανασύνδεση ανάμεσα σε Shakira και Pique;!

Δες αυτά τα couples πιο κάτω:

1
Jennyfer Lopez – Ben Affleck

vanityfair.com

Νομίζω είναι το πιο πρόσφατο και τρανταχτό παράδειγμα! Οι δύο star ήταν ζευγάρι στις αρχές του 2000, ωστόσο, τράβηξαν μια «κόκκινη γραμμή» (που λέει και η Νατάσα) στη σχέση τους το 2004!

Και λοιπόν; Μπορεί να πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια μακριά ο ένας από τον άλλο, όμως, πρόσφατα -όχι μόνο τα ξανάφτιαξαν- αλλά ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας… So cute!

2
Hailey Baldwin – Justin Bieber

pinkvilla.com

Ήταν 3 Ιανουαρίου του 2016 όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Hailey Baldwin. Ωστόσο, τότε δεν γνώριζε ότι τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς (7 μήνες μετά) θα ήταν και πάλι single!

Για δύο χρόνια δεν είχαν καμία επαφή, όμως, στη συνέχεια είπαν να γίνουν friends (και ρωτάμε τώρα εμείς… with benefits άραγε;!). Έτσι άρχισαν να κάνουν παρέα παρόλο που και οι δύο τους έβγαιναν με άλλα άτομα. Παρέα στην παρέα, τελικά ο Justin της έκανε πρόταση γάμου το 2018 με την Hailey να απαντά: I do!

3
Gigi Hadid – Zayn Malik

index.hu

Η Gigi και ο Zayn βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού το 2015 και σύντομα απέκτησαν μια σοβαρή σχέση… Τόσο σοβαρή που το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Μπορεί να μην πέρασαν χρόνια, αλλά πέρασαν αρκετές εβδομάδες ώσπου να πάρουν τελικά την απόφαση και να δώσουν στη σχέση τους ένα second chance. Και τελικά, το 2020 απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί!

4
Courteney Cox – Johnny McDaid

ndependent.ie

Η τηλεοπτική “Monica” από τους Friends αρραβωνιάστηκε τον Johnny McDaid τον Ιούνιο του 2014. Μια που αρραβωνιάστηκαν και μια που χώρισαν, καθώς το ζευγάρι είπε “goodbye” το 2015.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, δεν άντεξαν και πολύ μακριά, αφού λίγο καιρό αργότερα τα ξανάφτιαξαν με την Courtney να δηλώνει: «Σίγουρα έχω μάθει πολλά και έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος μετά τον χωρισμό, παρόλο που ήταν τόσο έντονος».

5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης

fthis.gr

Νόμιζες ότι μόνο οι Χολιγουντιανοί το έχουν με τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις; Η πρώην κριτής του GNTM, το 2015 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Καραβασάνη, στο μακρινό LA!

Δεν ξέρουμε τι παίχτηκε και τα έσπασαν μεταξύ τους, όμως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πολύ πρόσφατα επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν και πάλι ζευγάρι με τον πρώην husband της, δηλώνοντας μάλιστα ότι «σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει», υπονοώντας ότι μένουν μαζί!

Εσύ θα τα ξανάφτιαχνες με πρώην; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending