fbpx

Είσαι φοιτητής; Λάβε μέρος στον online διαγωνισμό ICAEW100 & κέρδισε φανταστικά βραβεία!

Μήπως σκέφτεσαι σοβαρά με το που τελειώσεις τις σπουδές να γίνεις Chartered Accountant; Τι θα έλεγες για ένα challenge που σου δίνει μια ρεαλιστική εικόνα για τον κόσμο ενός Chartered Accountant, αξιολογεί τις κύριες δεξιότητες σου και σου δείχνει πόσο ανταγωνιστικός είσαι σε σύγκριση με φίλους κι άλλους συνομήλικους σου;

Αν σε αυτά η απάντηση σου είναι “let’s do it”, τότε πρέπει σίγουρα να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό ICAEW100 για να διεκδικήσεις φανταστικά βραβεία και να αποδείξεις ότι είσαι ένας από τους πιο υποσχόμενους Chartered Accountants στην Κύπρο!

Τι είναι ο διαγωνισμός ICAEW100;

Το ICAEW100 είναι ένας επιχειρηματικός διαγωνισμός για φοιτητές πανεπιστημίων της Κύπρου και Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια γρήγορη διαδικτυακή άσκηση 30 λεπτών που αποτελείται από συνολικά 28 ερωτήσεις (στα αγγλικά), οι οποίες έχουν να κάνουν με τον τρόπο σκέψης σου, τον τρόπο που θέτεις προτεραιότητες, πώς αντιμετωπίζεις διάφορες καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον κ.ά.

Λάβε τώρα μέρος στον διαγωνισμό ΕΔΩ!

Οι 100 φοιτητές με την υψηλότερη βαθμολογία έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν αποκλειστικές ευκαιρίες και βραβεία, ενώ ο μεγάλος νικητής παίρνει €2,000 μετρητά για προσωπική ανάπτυξη!

Δεν θα χρειαστεί να αγωνιάς για το πώς τα πήγες, καθώς μόλις ολοκληρώσεις την άσκηση θα μπορείς να δεις τη βαθμολογία σου στο Leaderboard, με το όνομα και το πανεπιστήμιό σου. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις να είσαι στους κορυφαίους 100, στο email σου θα πάρεις ένα pdf με feedback βάσει των απαντήσεων που έδωσες. Έτσι θα ξέρεις ποια είναι τα δυνατά σου σημεία και τι να βελτιώσεις!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από το έτος ή τον κλάδο σπουδών. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός μέχρι τις 5 Μαΐου 2023.

Γιατί αξίζει να λάβεις μέρος στο ICAEW100;

  1. Αν θες να γίνεις Chartered Accountant η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα σου δώσει μια ρεαλιστική εικόνα για τα challenges που μπορεί να συναντήσεις στο μέλλον.
  2. Θα αναπτύξεις τις δεξιότητες σου. Πώς; Μέσα από το feedback που θα λάβεις, θα ανακαλύψεις ποια είναι τα δυνατά σου σημεία καθώς και πού χρειάζεται να αναπτυχθείς περισσότερο. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν σίγουρα, όταν έρθει η στιγμή να ψάξεις για εργασία!
  3. Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις φανταστικά βραβεία, αρκεί να βρεθείς ανάμεσα στους 100 φοιτητές με την υψηλότερη βαθμολογία. Ο μεγάλος νικητής παίρνει €2,000 μετρητά για προσωπική ανάπτυξη, ενώ οι επόμενοι νικητές διεκδικούν υποτροφία αξίας €2,000, χρηματικά έπαθλα, καθώς και 12 εμπειρικά βραβεία που προσφέρουν οι εργοδότες που στηρίζουν τον διαγωνισμό.
  4. Σημαντική επίσης είναι η δικτύωση που θα αποκτήσεις με το ICAEW και τους κορυφαίους εργοδότες του κλάδου! Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις ενημέρωση σχετικά με ευκαιρίες σταδιοδρομίας και να υποβάλεις πρώτος/η αίτηση για κενές θέσεις εργασίας.

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή;

Μπαίνεις στο icaew100.com/cyprus, πατάς START και κάνεις εγγραφή με τα στοιχεία σου. Στη συνέχεια επιλέγεις Take the exercises” και είσαι έτοιμος/η για «μάχη»!


TIP: Χρησιμοποίησε tablet ή laptop για να είναι πιο εύκολο να διαβάζεις τις ερωτήσεις. Χρειάζεται συγκέντρωση για να «σκίσεις» γι’ αυτό βάλε το κινητό σε “do not disturb”, πάρε ένα δυνατό καφέ, “σήκωσε μανίκια” και ξεκίνα!


Υπάρχει και tutorial για να σε βοηθήσει με τυχόν απορίες, όμως, εμείς κάναμε όλη τη δουλειά για να σε διευκολύνουμε:

  • Υπάρχουν 4 “stories” – challenges που το κάθε ένα παρουσίαζει την “ιστορία” ενός εργαζόμενου. Κάθε story αποτελείται από “μηνύματα κειμένου”, voicemail, email, videos, infographics, κ.ά.
  • Σε κάθε story υπάρχουν 8 ερωτήσεις για να απαντήσεις με multiple choice ή μετακινώντας τον δείκτη του slider (κάτι σαν το Instagram). Δεν θα χρειαστείς μαθηματικούς υπολογισμούς!
  • Κάθε φορά που ολοκληρώνεις κάποιο story, ξεκλειδώνει το επόμενο. Απαντάς τις ερωτήσεις με όποια σειρά εσύ θέλεις και αν δεν είσαι σίγουρος/η για κάποια απάντηση μπορείς να επιστρέψεις πίσω.

Συνολικά υπάρχουν 28 ερωτήσεις και όταν τις ολοκληρώσεις πατάς SAVE & SHOW NEXT. Στο τέλος για να καταθέσεις τις απαντήσεις σου πρέπει να πατήσεις SUBMIT πάνω δεξιά. Σε αυτό το σημείο μπορείς να κάνεις review όλες τις απαντήσεις σου και μετά να πατήσεις Yes, I am ready to proceed”.

Λάβε τώρα μέρος στον διαγωνισμό ΕΔΩ!

Ποιος είναι ο οργανισμός ICAEW;

To ICAEW είναι ένα παγκοσμίως κορυφαίο επαγγελματικό σώμα για Chartered Accountants. Παρέχει επαγγελματική ανάπτυξη σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, μοιράζοντας γνώση και εμπειρία, ώστε ταλαντούχοι φοιτητές όπως εσύ να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση ή να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη καριέρα.

Η πιστοποίηση ACA αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο και προσφέρει ασυναγώνιστες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε μια σειρά κλάδων και οργανισμών. Οι εργοδότες αναγνωρίζουν τα μέλη του ΙCAEW ως αφοσιωμένα στο επάγγελμα, εξοπλισμένα με γνώσεις, δεξιότητες στρατηγικού επιπέδου και ακεραιότητα.

Κι αν δεν το ήξερες, μάθε πως δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο στη Λογιστική, τα Χρηματοοικονομικά ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων για να κάνεις το ACA! Η ικανότητα να επιλύεις προβλήματα είναι απαραίτητη σε κάθε κομμάτι της οικονομίας. Έτσι πραγματικά μπορείς να εργαστείς στον τομέα που σε ενθουσιάζει.

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με τις:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending