fbpx

INSAVIOR: Ένα ΔΩΡΕΑΝ app για γυναίκες που μπορεί να τις σώσει όταν βρίσκονται σε κίνδυνο!

Η εφαρμογή INSAVIOR (Instant Savior/Άμεσος Σωτήρας) είναι μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή αποκλειστικά για γυναίκες, φτιαγμένη από γυναίκες, όπου η αμεσότητα της μπορεί να σώσει ζωές.

Η αφορμή για την δημιουργία της INSAVIOR προήλθε από τις αμέτρητες γυναικοκτονίες, παρενοχλήσεις, απαγωγές και θλιβερές ειδήσεις κυρίως των τελευταίων χρόνων και εν μέσω πανδημίας. Η INSAVIOR μας δίνει την ευκαιρία να δώσουμε μαζί, ένα τέλος στην εποχή της ανασφάλειας και να δημιουργήσουμε μαζί με αγάπη, μια νέα φωτεινή εποχή πιο ασφαλή & πιο αλληλέγγυα.

• Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για μας, για την κάθε γυναίκα.
• Στόχος μας είναι να μετουσιώσουμε την γυναικεία αλληλεγγύη σε πράξη.
• Στόχος μας είναι μέσω της δικιάς μας δύναμης, δοτικότητας & αγάπης να μειώσουμε κάθε επικίνδυνη μορφή έμφυλης βίας.
• Στόχος μας είναι να μην φοβόμαστε ούτε στον δρόμο ούτε και στο ίδιο μας το σπίτι γιατί ξέρουμε πως οι γυναίκες της INSAVIOR είναι εδώ για μας.

Η INSAVIOR παρέχει ένα κουμπί SOS με 2 επίπεδα επικινδυνότητας. Το SOS Υψίστης Σημασίας, όπου μια γυναίκα που βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μπορεί πολύ εύκολα να το ενεργοποιήσει και να λάβει άμεση βοήθεια από τις γυναίκες της INSAVIOR που βρίσκονται σε κοντινή  ακτίνα από κοντά της, όπου θα λάβουν ειδοποιήση με χάρτη και πλοήγηση και την ζωντανή τοποθεσία της, για να μπορούν να μεταβούν άμεσα κοντά της – γι’ αυτό έλαβαν και την ειδοποιήση εξάλλου. Όπως επίσης, θα σταλεί παράλληλα μήνυμα στο κινητό και στις επαφές έκτακτης ανάγκης που η ίδια η κοπέλα όρισε (ασχέτως αν δεν έχουν την εφαρμογή) με την τοποθεσία της και χάρτη με πλοήγηση, για να μπορούν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία εκ μέρους της ή να μεταβούν κοντά της οι δικοί της άνθρωποι.

Παράλληλα, η INSAVIOR παρέχει και το SOS Μέτριας Σημασίας, όπου αν μια γυναίκα νιώθει ανασφάλεια, φοβάται ή απλά δεν νιώθει καλά (χρειάζεται συνοδεία για το σπίτι, χρειάζεται κάποια να την παραλάβει από το ταξί π.χ) μπορεί να αναρτήσει μια δημοσίευση σ´ αυτό το πεδίο και οι γυναίκες της εφαρμογής που βρίσκονται κοντά της θα λάβουν ειδοποιήση μαζί και την ζωντανή τοποθεσία της, χάρτη και πλοήγηση, ούτως ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της και να μεταβούν άμεσα κοντά της και να την βοηθήσουν εμπράκτως.

Επιπρόσθετα, η INSAVIOR παρέχει βίντεο αυτοάμυνας από ένα διακεκριμένο αθλητή και προπονητή για την σωματική ενδυνάμωση και ασφάλεια της κάθε INSAVIOR, όπου μπορούν να καταστούν σωτήρια σε μια κρίσιμη στιγμή, ενημερωτικά άρθρα προς αφύπνιση και ενημέρωση της κάθε γυναίκας για κοινωνικά θέματα, θέματα έμφυλης βίας ή βίας, όπως και ενθαρρυντικά αποφθέγματα για ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης της και τέλος, σελίδα κοινότητας όπου η κάθε INSAVIOR μπορεί ελεύθερα να μοιραστεί τις σκέψεις της, τους προβληματισμούς της, τις συμβουλές της ή ακόμα και την δική της ιστορία με τα άλλα μέλη της εφαρμογής και να λάβει στήριξη.

Αυτό που ξεχωρίζει όμως την εφαρμογή μας -ανήκει σ’ όλες μας-, δεν είναι ούτε τα ενθαρρυντικά μας αποφθέγματα, ούτε τα ενημερωτικά μας άρθρα, ούτε και τα βίντεο αυτοάμυνας μας. Είναι ο συνδυασμός των παροχών μας. Μα κυρίως, είναι η δυνατότητα δικτύωσης και ένωσης μεταξύ των INSAVIORS σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και η δυνατότητα παροχής άμεσης βοήθειας στην όποια γυναίκα INSAVIOR μας χρειάζεται. Είναι η δυνατότητα της κοινότητας μας να μετουσιώνει σε πράξη την γυναικεία αλληλεγγύη σε καταστάσεις όπου η σωματική ακεραιότητα κάποιας από μας κινδυνεύει. Είναι η δυνατότητα της άμεσης συμπαράστασης και εξεύρεσης λύσης στην γυναίκα-INSAVIOR που χρειάζεται άμεση ψυχολογική υποστήριξη και από κάπου να πιαστεί.

– Η εφαρμογή θα δουλεύει ωσότου νοιαζόμαστε η μια για την άλλη.
– Ωσότου καταλάβουμε ότι σήμερα είσαι εσύ αύριο μπορεί να είμαι εγώ.
– Ωσότου αντιληφθούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό «της», το πρόβλημα είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Όσες περισσότερες γυναίκες έχουν την εφαρμογή INSAVIOR τόσο πιο ασφαλείς θα είμαστε όλες μας. Έτσι λειτουργεί!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram @insaviorapp και να ενταχθείτε στην κοινότητα μας

Η INSAVIOR είναι διαθέσιμη από τις 14 Δεκεμβρίου στα App Stores & Google Play σε Κύπρο και Ελλάδα. 
APP STORE: https://apps.apple.com/cy/app/insavior/id6444430860

PLAY STORE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.insavior.insavior

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending