fbpx

Σου αρέσει η τεχνολογία και θες μια δουλειά με προνόμια; Δες τις θέσεις εργασίας στην Epic!

Αν σπουδάζεις ή αποφοίτησες πρόσφατα και ψάχνεις μια δουλειά η οποία θα σου δίνει προνόμια, θα σε αμοίβει επαρκώς και ταυτόχρονα θα σου παρέχει ανεξαρτησία τότε να ξέρεις πως διαβάζεις το σωστό άρθρο!

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να γίνεις μέλος μιας επικής ομάδας, υλοποιώντας αρκετούς από τους στόχους σου! Η Epic ψάχνει άτομα για τη θέση Customer Service Point (CSP) Representative για να ενισχύσει τις ομάδες των καταστημάτων της σε όλη την Κύπρο.

Δε χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι, αφού δεν είναι απαραίτητο να έχεις προηγούμενη εργασιακή εμπειρία μιας και το καταρτισμένο προσωπικό είναι διατεθημένο να σου μάθει όλα όσα πρέπει να ξέρεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, θα σε κάνει να ανακαλύψεις δεξιότητες που ίσως να μην ήξερες ότι είχες, προσφέροντάς σου υψηλό μισθό, ωφελήματα και φυσικά ευέλικτο ωράριο.

Δες πιο κάτω τους λόγους για να κάνεις την αίτησή σου:

1
Ευέλικτο ωράριο 

Αν είσαι ακόμα φοιτητής/τρια, τότε ξέρεις πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι να συνδυάσεις σπουδές με δουλειά. Ωστόσο, η Epic, έχει μάθει να προσαρμόζεται στις ανάγκες των εργαζομένων γι’ αυτό και σου προσφέρει ευέλικτο ωράριο εργασίας για να μη χρειάζεται να “χάσεις” ούτε ώρες από τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο σου, αλλά ούτε από το διάβασμά σου.

2
Δε χρειάζεσαι εμπειρία

Είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να βρεις μια δουλειά η οποία δε χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία! Παρ’ όλα αυτά η Epic το κάνει αλλιώς και θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νέα άτομα να εργαστούν, γι’ αυτό και σε παροτρύνει να στείλεις την αίτησή σου χωρίς κανένα δισταγμό.

Βέβαια, όλο αυτό είναι εφικτό, επειδή το περιβάλλον εργασίας εκεί είναι πολύ φιλικό, και οι περισσότεροι που εργάζονται είναι πολύ νεαροί και πάνω απ’ όλα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να μάθεις τη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

3
Ανάπτυξη δεξιοτήτων

Στην Epic θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις δεξιότητες και τεχνογνωσία σε ένα δυναμικό τομέα τεχνολογίας! Θα εξειδικευτείς στη γρήγορη επίλυση προβλημάτων, στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών και φυσικά θα μάθεις πώς να λειτουργείς σε μια μεγάλη εταιρεία με ομαδικό πνεύμα.

Παράλληλα οι ευθύνες που θα αρχίσεις να αναλαμβάνεις σιγά-σιγά, θα σε κάνουν να πιστέψεις ακόμη περισσότερο στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου!

4
Ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών, bonus & ωφελήματα

Το αίσθημα ικανοποίησης σε μια δουλειά, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι φυσικά και η αμοιβή. Η Epic προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών, 13ο μισθό και δυνατότητα επιπλέον bonus με βάση τη μηνιαία απόδοση.

Επίσης, κάθε εργαζόμενος έχει πολλά ωφελήματα, όπως ασφάλεια υγείας, ζωής και ταμείο προνοίας και ταυτόχρονα μπορεί να επωφεληθεί με δωρεάν γραμμή κινητής και internet αλλά και με άλλες αποκλειστικές εκπτώσεις για τις υπηρεσίες της Epic!


Τι περιμένεις; Δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου στην πιο πάνω φόρμα και καλή επιτυχία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending