fbpx

Έρχεται ένα “διαφορετικό” Street Food Festival στο πάρκο της πολής… για πολύ καλό σκοπό!

Μετά την περσινή επιτυχία του «Σαρακοστιανό Street Food Festival», όπου πέρασαν πέραν των 2000 ατόμων, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου – Επαρχία Λευκωσίας και το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου ενώνουν ξανά δυνάμεις και με σύνθημα «Καλό Φαΐ, Καλό Ποτό, Καλός Σκοπό!» διοργανώνουν το «Σαρακοστιανό Street Food Festival 2023».

Την Κυριακή 9 Απριλίου, από τις 13:00 μέχρι και τις 18:00, δίνουμε ραντεβού στο πάρκο «Σπύρος Κυπριανού» στην Αγλαντζιά και γευόμαστε υπέροχες γαστρονομικές αλχημείες προσφέροντας ταυτόχρονα για καλό σκοπό.

Διανύοντας την περίοδο των νηστειών η ομάδα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου και όλοι οι εθελοντές της διοργάνωσης θα ετοιμάζουν νηστίσιμα πιάτα. Γεύσεις από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αμερική θα μας ταξιδέψουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα γαστρονομική διαδρομή, γεμάτη αρώματα και έντονες γευστικές απολαύσεις.

Εκτός από φαγητό, το μενού θα περιλαμβάνει παγωμένη μπίρα, κυπριακό εκλεκτό κρασί, αναψυκτικά, καφέδες, επιδόρπιο και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα απασχόλησης των μικρών μας φίλων και παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου.

Όλα τα πιάτα, τα ποτά και τα βιβλία θα προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές.

Για το φεστιβάλ μαγειρεύουν τα μέλη του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, εργάζονται εθελοντές του Ιδρύματος. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης:
Μέγας Χορηγός: Athanasios Ktorides Foundation
Χρυσοί Χορηγοί: Ελληνική Τράπεζα, Cornelio Marble Boutique, Rotos Group, Alambra
Dairy Products, Κυπριακό Ινστιτούτο Αναπνευστικών Νοσημάτων (Κ.Ι.Α.ΝΟΣ), Petros
Loizou Ltd Pharmaceuticals
Χορηγοί: Drastyc, Kyprianides & Associates, Papanicolaou Blinds, Gerasimos Synergy+,
Eterno
Χορηγοί Επικοινωνίας: Student Life, Astra 92.8, ANT1
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμο Αγλαντζιάς για τη στήριξη και τη φιλοξενία.

Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, συστάθηκε το 2021, εις μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου ο οποίος πέθανε από καρκίνο στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Παρά το γεγονός ότι οι σκοποί του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου είναι ευρείς, αποστολή του Ιδρύματος είναι να βοηθήσει στην ποιοτικότερη, πιο ευχάριστη, πιο ανακουφιστική διαβίωση και φροντίδα των οικογενειών και των παιδιών που νοσηλεύονται σε ογκολογικές – αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Αυτό, θα επιτευχθεί σε συντονισμό με τους άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και με την άδεια και την καθοδήγηση των θεραπόντων ιατρών του κάθε παιδιού.

Φάρος σε αυτή την προσπάθεια, η δύναμη του Αλκίνοου.

Το Ίδρυμα είναι εγγεγραμμένο στον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας δυνάμει του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων και άλλα συναφή θέματα Νόμου και φέρει τον αριθμό μητρώου ΛΕΥ/Ι/21.

Facebook: Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου
Instagram: @alkinoosfoundation
https://alkinoos.org/
info@alkinoos.org

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending