fbpx

Ο “The Weeknd” (ξανά) στη λίστα με τα Ρεκόρ Γκίνες! Δες ποια 2 ρεκόρ έσπασε!

Ο Καναδός τραγουδιστής Abel Tesfaye, κοινώς γνωστός και ως The Weeknd είναι αρκετά δημοφιλής και τα τραγούδια του γίνονται επιτυχίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε remix του τραγουδιού “Die For You” με την Ariana Grande, το οποίο έγινε viral στο TikTok και έφτασε στο νούμερο ένα στο Billboard Hot 100.

Ωστόσο, ο 33χρονος, πλέον δεν είναι απλώς ένας δημοφιλής τραγουδιστής, αλλά ο δημοφιλέστερος στον κόσμο, αφού κατάφερε να σπάσει δύο Ρεκόρ Γκίνες!

Δες τα ρεκόρ που έσπασε ο The Weeknd:

Ο The Weeknd έγινε ο καλλιτέχνης με τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στο Spotify, συγκεκριμένα 111.4 εκατομμύρια, καθώς επίσης και ο πρώτος καλλιτέχνης που ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια ακροατές στο Spotify!

Αυτήν τη στιγμή έχει σχεδόν 30 εκατομμύρια περισσότερους μηνιαίους ακροατές από τη δεύτερη στη λίστα Miley Cyrus, που έχει 82,4 εκατομμύρια. Τρίτη στη λίστα είναι η Shakira με 81,6 εκατομμύρια, τέταρτη η Ariana Grande με 80,6 εκατομμύρια και την πεντάδα κλείνει η Taylor Swift με 80,2.

Να σημειώσουμε ότι αυτά δεν είναι τα μοναδικά ρεκόρ του “The Weeknd” στο Guinness World Records, αφού το 2016 του απονεμήθηκαν άλλα δύο πιστοποιητικά… Ένα για το άλμπουμ με τις περισσότερες μεταδόσεις στο Spotify για το 2015 και ένα για τις περισσότερες συνεχόμενες εβδομάδες στο “Top 10” του “Hot 100” του Billboard από έναν σόλο άνδρα καλλιτέχνη!

Εσύ ήξερες ότι ο “The Weeknd” είναι πλέον ο δημοφιλέστερος τραγουδιστής στον κόσμο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending