fbpx

Διαδικτυακό Σεμινάριο – Παρουσίαση του Πανεπιστημίου Artevelde στο Βέλγιο!

H Global Educational Services μαζί με το πανεπιστήμιο του Artevelde UAS στo Βέλγιο, διοργανώνουν διαδικτυακή διάλεξη για γνωριμία με το πανεπιστήμιο, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:30.

Ομιλήτρια η Iris Postma, International Recruitment Coordinator, του πανεπιστημίου και Guest speaker Έλληνας φοιτητής που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο για να μοιραστεί τις εμπειρίες του.

Η παρουσίαση θα διαρκέσει 30 λεπτά και στη συνέχεια θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις. Η παρουσίαση θα γίνει στα αγγλικά

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσετε πατήστε ΕΔΩ!

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι υπό την αιγίδα της Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας.

Λίγες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο

Το Artevelde University of Applied Sciences, είναι ένα δυναμικό και καινοτόμο Πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Γάνδης, στο Βέλγιο.

Στο Artevelde UAS, προσφέρονται πέντε πτυχιακά προγράμματα στην αγγλική γλώσσα: International Business Management, International Organization and Management, International Communication Management, International Graphic and Digital Media και International Journalism. Τα προγράμματά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φοιτητές τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτικές δεξιότητες μέσω πρακτικής μάθησης, πρακτικής άσκησης και πραγματικών εργασιών.

Προσφέρονται υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών για να διασφαλίσουμε ότι οι φοιτητές έχουν μια θετική και εμπλουτισμένη φοιτητική εμπειρία.

Ως φοιτητής στο Artevelde UAS, θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να εξερευνήσετε την όμορφη πόλη της Γάνδης. Με τη ζωντανή πολιτιστική σκηνή, την παγκοσμίου φήμης κουζίνα και την έντονη νυχτερινή ζωή, η Γάνδη είναι ο τέλειος προορισμός για νέους φοιτητές που θέλουν να ζήσουν τα καλύτερα της Ευρώπης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending