fbpx

Spill the tea: Τα νέα hot ζευγάρια της ελληνικής & ξένης showbiz που θα σχολιαστούν!

Έρχεται καλοκαιράκι και μερικά από τα αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής και ξένης showbiz αποφάσισαν πως θέλουν να πάνε διακοπές… «Σαν ερωτευμένοι πιγκούινοι»! 😉

Καλοί οι έρωτες, όμως, εμάς μας ρώτησε κανείς πώς νιώθουμε όταν βλέπουμε το celebrity crush μας full in love με κάποι@ άλλ@;!

Αν ακόμη δεν κατάλαβες για ποιους «χτυπάει η καμπάνα», πιο κάτω μπορείς να δεις τα νέα hot couples της ελληνικής και ξένης showbiz και να… κλάψεις ελεύθερα που πλέον έχασες κάθε (ανύπαρκτη) πιθανότητα να κάνεις εσύ σχέση μαζί τους!

Δες πιο κάτω τα νέα hot celebrity ζευγάρια που θα σχολιαστούν:

1
Harry Styles & Emily Ratajkowksi

marca.com/en.wikipedia.org

Αυτός το celebrity crush κάθε νεαρής κοπέλας και αυτή θεάρα dream woman… θέλουν να χαρούν και να γλεντήσουν τη ζωή τους, οπότε η συνάντησή τους έφερε τα ανάλογα αποτελέσματα. Κι αν νομίζεις ότι έμειναν στα κομπλιμέντα και τα υπονοούμενα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!

@jayneeeeeeeeeeeee

Harry styles and emily emily ratajkowski kissing

♬ original sound – Jayne

Οι δύο τους δεν δίστασαν να… φασωθούν δημόσια και όπως ήταν αναμενώμενο τα βίντεο κάνουν τον γύρο του διαδυκτίου. Και το καλύτερο; Δεν είχε καν προηγηθεί κάποια φήμη που να τους θέλει μαζί, έτσι το «χτύπημα» μας ήρθε μια και καλή!

2
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα

enikos.gr/fthis.gr

Τι λέει το νέο του τραγούδι; «Ζω κι αναπνέω με την ελπίδα πώς καποια μέρα θα ‘ρθεις…» Θα μου επιτρέψεις να αλλάξω λίγο τους στίχους και να το κάνω «ζω κι αναπνέω με την ελπίδα πώς κάποια μέρα θα είναι και πάλι single»!

Για να λέμε και την αλήθεια βέβαια, πολύ ωραίο κορίτσι η 24χρονη Αλεξάνδρα και φαίνεται να ταιριάζουν. Τώρα, τίποτα επίσημο δεν έχουμε δει, ούτε και κοινή τους φώτο, μόνο φήμες που υποστηρίζουν ότι είναι περίπου 3 μήνες μαζί… Άρα κι εμείς δικαιούμαστε όσο ζούμε να ελπίζουμε!

3
Zayn Malik & Selena Gomez

forbes.com/people.com

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Selena Gomez και ο Zayn Malik μέσα στον Μάρτη «θεάθηκαν να κάνουν… παρέα» (έτσι το λέμε τώρα), στη Νέα Υόρκη!

@klarissa.mpeg

#fyp #greenscreen #selenagomez #zaynmalik

♬ original sound – Klarissa Garcia

Μάλιστα, TikToker ανέβασε αυτό το βίντεο στον λογαριασμό της, με το οποίο μετέφερε τα καλά νέα στους followers της, αναφέροντας πως τους τσάκωσε κάπου έξω και μας ενημερώνει άμεσα για αυτό το νέο ζευγαράκι!

*P.S.: Αν ψάχνετε για κουμπάρους… είμαστε ανοιχτοί στις προσκλήσεις!

Εσύ ήξερες τα νέα couples της showbiz; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending