fbpx

«Κάμπινγκ»: Το trailer της ταινίας κυκλοφόρησε & οι εξελίξεις μας κόβουν την ανάσα!

Όλοι οι “Κάμπινγκ lovers” δίνουμε ραντεβού στις αίθουσες του cinema, στις 20 Απριλίου, αφού κυκλοφορεί η ταινία που περιμέναμε τόσο καιρό!

Το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν, μας άφησε με κομμένη την ανάσα, καθώς από όλους τους «μαφίες» του «Κάμπινγκ», μόνο ο Θαλής κατάφερε να ξεφύγει από την αστυνομία!

Άραγε στην ταινία θα κινδυνεύσει η αυτοκρατορία του «Κάμπατζιη» της καρδιάς μας; Το trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα μας δίνει την απάντηση και μαζί μικρά spoilers για το τι μας περιμένει… Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούμε μια τσακρίν (και βάλε) όταν κυκλοφορήσει η ταινία.

Δες το trailer της ταινίας του «Κάμπινγκ»:

Σε λιγότερο από 3 λεπτά μπορείς να πιάσεις το νόημα για το τι θα συμβεί, αφού όπως βλέπουμε στο trailer ο Θαλής εξακολουθεί να κρύβεται από την αστυνομία, ενώ ο «τζιαινούρκος» βρίσκεται στη φυλακή… αντιμέτωπος με τους φόβους του!

Μεγαλύτερος φόβος του, λοιπόν, είναι η εκδίκηση που θέλει να πάρει από αυτόν ο Ρώσος, που μέσω της Αντιγόνης δίνει εντολή να του πάρουν τον Θαλή νεκρό ή ζωντανό!

Αν και δεν βλέπουμε πώς εξελίσσεται το love story Λεύκου – Ευανθίας, αυτό που μαθαίνουμε από το trailer είναι ότι η μνηστή του Λευκού προσπαθεί να εξασφαλίσει πλαστά διαβατήρια. Και μέσα σε όλους αυτούς τους νέους μπελάδες, η Σοφία που ήταν έγκυος το μωρό του Αγαθοκλή και της Νίτσας… γεννά, όμως, η Ιρίνα αφήνει μια σπόντα να πέσει στο τραπέζι. Είναι όντως δικό τους το μωρό;

Όπως καταλαβαίνεις το trailer δημιουργεί νέα ερωτηματικά που ας ελπίσουμε ότι θα απαντηθούν στην ταινία… Εκτός κι αν οι συντελεστές σκοπεύουν να ετοιμάσουν και part 2 κι έτσι κορυφώσουν για τα καλά την αγωνία μας! Ποιος ξέρει;!

Γράψε μας στα σχόλια τι πιστεύεις ότι θα δούμε στην ταινία του «Κάμπινγκ»!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending