fbpx

Κάπως έτσι θα έμοιαζε το οικογενειακό τραπέζι με top χαρακτήρες της κυπριακής TV!

Ευτυχώς (ή δυστυχώς θα έλεγαν κάποιοι) οι παραδόσεις μας είναι τέτοιες που περιλαμβάνουν οικογενειακά τραπέζια αρκετά συχνά!

Κάθε φορά, λοιπόν, που μαζεύκεται η οικογένεια δεν λείπουν και τα… ευτράπελα ή αυτά τα απροόπτα περιστατικά που διηγήσε μετά τζιαι γελάς μέχρι δακρύων.

Όσο funny κι αν είναι η familia σου, εσκέφτηκες ποττέ πόσο γέλιο θα έππεφτεν αν είχαν μια θέση στο τραπέζι τζιαι χαρακτήρες από την κυπριακή TV; Εμείς, το φανταστήκαμε γι’ αυτό τζιαι πιο κάτω θα δεις ποιοι πρωταγωνιστές θα ήταν οι καλλύττεροι προσκεκλημένοι!

Δες πώς θα έμοιαζε το οικογενειακό τραπέζι με χαρακτήρες από κυπριακές σειρές:

1
Αγαθοκλής Αγαθοκλέους: Ο πότης

Όσες μπίρες κι αν είχες στο ψυγείο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου ετελειώναν και μάλιστα πάρα πολύ νωρίς. Η όλη φάση θα ήταν… πίνε να πίνουμε τζιαι φυσικά τσούγκρισμα με την πιο viral ατακα: «Αμάναμου τζιαι εν τσακρίν»! 

2
Κικίτσα Μάππουρου: Η τραουθκιάρα

Σε κάθε οικογενειακό τραπέζι (ειδικά στην Κύπρο) υπάρχει αυτό το πρόσωπο που είτε έχει μικρόφωνο, είτε όχι στέκει μεσ’ τη μέση του τόπου τζιαι αρκέφκει να τραγουδά… Ακόμα κι αν η παραφωνία χτυπάει κόκκινο!

3
Ρίκος Μάππουρος: Ο τσιγκούνης

YouTube.com

Τζιείνος ο θείος που πάει πάντα στα τραπέζια χωρίς δώρα για τα μωρά ή έστω ένα γλύκισμα για το τραπέζι. Ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθεί να φύει αν η νοικοτζιυρά του σπιτιού δεν του ετοιμάσει 5-6 τάπερ για να έχει να τρώει όλη την εβδομάδα!

4
Πένυ Τάκκου: Το ψώνιο

YouTube.com

Θα έρθει εννοείται τελευταία και θα φύγει πρώτη, αφού κάπου θα την περιμένει η παρέα και θα πρέπει να πάει να ετοιμαστεί, γιατί αν είναι δυνατόν να εμφανιστεί με το ίδιο outfit την ίδια μέρα… Plus ότι θα έρθει με το μίνι τζιαι το ψηλοτάκκουνο, ακόμα κι αν έξω ρίχνει καρεκλοπόδαρα!

5
Λεύκος Μαύρου: Το πριχτάκι

YouTube.com

Σε όλα τα οικογενειακά τραπέζια υπάρχει ένα μωρό (ή ένα μεγάλο μωρό) που δεν σταματά να μιλά κι εσύ είσαι σε φάση: «Εν να σκάσεις οξά να σου γυρίσω τον πάτσο;»! Κάμνει του κόσμου τις πελλάρες, ώσπου να σου σπάσει τα νεύρα. Και το καλύτερο; Δεν μπορείς να του θυμώσεις γιατί είναι αξιαγάπητος (plus ότι θωρεί σε που μιαν γωνιά η μάνα του)!

6
Λεοντής (Λεοντόκαρδος): Το ομορφόπαιδο

Ε ντάξει! Κάθε οικογένεια έχει τον ωραίο ή την ωραία της! Έννεν; Παραδέξου το… έχεις κι εσύ έναν ξάδερλφο ή μια ξαδέλφη που καταβάθος εύχεσαι να μην ήσασταν συγγενείς, για να έχεις το πεδίο ελεύθερο! #oups 😉

7
Νίτσα Αγαθοκλέους: Η νοικοτζιυρά

YouTube.com

Για να υπάρξει οικογενειακό τραπέζι πρέπει τζιαι κάποιος να μαγειρέψει! Συνήθως η νοικοτζιυρά του σπιτιού εν τζιείνη που θα θυσιαστεί τζιαι νωρίς – νωρίς το πρωί θα ξυπνήσει για να ετοιμάσει 5-6 ππάιρεξ με φαγιά, συν οι σούβλες που θα ψήσουν οι άντρες της οικογένειας. Τζιαι άμπα τζιαι πεις τίποτε για το φαΐ της, γιατί θα μείνεις νηστικ@!

Γράψε μας στα σχόλια ποιοι άλλοι χαρακτήρες της κυπριακής TV θα ήταν top καλεσμένοι στο οικογενειακό τραπέζι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending