fbpx

Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα του «Κάμπινγκ: Τhe Final Battle» – Δες όσα έγιναν! (photos)

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Κάμπινγκ: Τhe Final Battle» επιτέλους κυκλοφόρησε στη μεγάλη οθόνη και το StudentLife βρήθηκε στο K-Cineplex Στροβόλου για την Avant Premiere!

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που περπάτησαν στο… πορτοκαλί χαλί ήταν φυσικά οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς, όπως και το νέο cast που εμφανίζεται στην ταινία. Από την παρέα δεν μπορούσε να λείπει η μπύρα ΛΕΩΝ, οι συντελεστές, άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, αλλά και δεκάδες fans του «Κάμπινγκ» που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά τους πρωταγωνιστές!

Ο «κάμπατζιης» της καρδιάς μας, ο Θαλής, “park-άρε” το αυτοκίνητό του ακριβώς έξω από την είσοδο του cinema (για να μπορεί ο κόσμος να φωτογραφηθεί μαζί του), ο Αγαθοκλής – γνωστός και ως «μπυραρίας» σέρβιρε μπύρα ΛΕΩΝ, ενώ ο Λεύκος την απολάμβανε λίγο πιο πέρα, παρόλο που «κάφκει, αλλά αρέσκει του».

Δες φωτογραφίες & video από τη λαμπερή πρεμιέρα:

Ξέρουμε πως ανυπομονείς να δεις την ταινία και να μάθεις τι θα γίνει στο τέλος! Εμείς εννοείται πως δεν θα σου κάνουμε spoil, αφού από τις 20 Απριλίου μπορείς να απολαύσεις το «Κάμπινγκ: Τhe Final Battle» στους κινηματογράφους K-cineplex και Rio Cinemas σε όλες τις πόλεις. Μπες εδώ και κλείσε εισιτήρια!

Και το καλύτερο; Μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές από κοντά. Μάθε πότε & πού μπορείς να τους βρεις!

Εσύ πότε θα πας να δεις το «Κάμπινγκ: Τhe Final Battle»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending