fbpx

UCY Graduates Fiesta 2023: Ετοιμάσου για μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε τελειόφοιτο!

Τελειόφοιτοι του Πανεπιστημίου Κύπρου είστε έτοιμοι;;; Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, το πτυχίο αχνοφαίνεται… γι’ αυτό την Πέμπτη 27/4 ετοιμαστείτε να παρτάρετε με την ψυχή σας σε μια FIESTA αποφοίτησης που δεν “ξανάγινε”!🤟

Για πρώτη φορά φέτος, το StudentLife διοργανώνει μαζί με τη Συντονιστική Επιτροπή Φοιτητικών Ομίλων Πανεπιστημίου Κύπρου, την καθιερωμένη φιέστα των τελειόφοιτων φοιτητών… για να πανηγυρίσεις “όπως πρέπει” για το πολυπόθητο πτυχίο! 


🗓️ Πότε: Πέμπτη 27 Απριλίου, 11π.μ – 3μ.μ

📍Πού: Πλατεία ΚΚΔ – Πανεπιστημιούπολη, Αγλαντζιά

Με ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ τιμές σε ποτά & φαγητά


Τι να περιμένεις;

Το πάρτι στην Πλατεία αρχίζει στις 11π.μ. και η ομάδα του StudentLife και η Συντονιστική οργάνωσαν τα πάντα! Μουσική, ποτό, φαγητό & άλλες εκπλήξεις! Εσύ απλά φέρε την καλύτερη σου διάθεση!😉

Ο DJ Alex S θα μας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές και εννοείται πως θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα βγάλουμε τις φωτος μας και θα διασκέδασουμε… μέχρι τελικής πτώσεως!

Για να μην τρέχεις για οτιδήποτε άλλο και να τα δώσεις όλα στην πίστα μαζί με τους συμφοιτητές σου, στη φιέστα θα βρεις επιλογές για φαγητό και φυσικά ποτό… πάντα σε φοιτητικές τιμές!


Student Supporters: Foody, Red Bull, Public, Shishalove

Food by: Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ

Στηρίζουν: Carlsberg, Αγρός, Tuborg, Choice FM 104,3 & 98,2

Σε περιμένουμεεε στη Φιέστα Αποφοίτησης 2023 Πανεπιστημίου Κύπρου … γιατί αυτή τη μέρα θα τη θυμάσαι για πάντα!🎉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending