fbpx

Δες πώς αυτή η TikToker ανακάλυψε ότι υπήρχε κρυφή κάμερα στο Airbnb της!

Αν μένεις κι εσύ κάποιες φορές σε Airbnb ή βίλες και apartments που κλείνεις online, τότε ίσως να πέρασε από το μυαλό σου ότι σε παρακολουθούν.

Η Kennedy Calwell και η παρέα της ένιωθε το ίδιο και τελικά δεν ήταν παιχνίδι της φαντασίας τους! Όπως ανέφερε, η ίδια και οι φίλες της ανακάλυψαν ότι υπήρχε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο που είχαν ενοικιάσει μέσω της Airbnb!

Όπως εξηγεί στο viral TikTok video της, είχαν κλείσει το συγκεκριμένο σπίτι μαζί με 15 κορίτσια για να γιορτάσουν τα 30α γενέθλια της φίλης τους… Σοκαριμένη εξηγεί την περιπέτειά τους και πώς ανακάλυψαν την κάμερα.

Δες πιο κάτω:

@kennedyallegedly

Thank you Tiktok for saving the day #airbnb #stalker #hiddencameras #creepy

♬ original sound – kennedy

Μια από τις 15 κοπέλες είπε στην παρέα, λοιπόν, «παιδιά, είμαι πολύ παρανοϊκή, νιώθω ότι υπάρχουν κάμερες στο σπίτι», όμως, τα υπόλοιπα κορίτσια αρχικά δεν την πίστεψαν και της είπαν: «Κορίτσι μου, είδες πάρα πολύ TikTok, δεν υπάρχουν κάμερες σ’ αυτό το σπίτι, απλά γίνεσαι δραματική»!

Όμως η φίλη τους, την οποία αμφισβήτησαν, δεν καθησυχάστηκε (για καλή τους τύχη) και έτσι… έψαξε  παντού στο σπίτι! Τελικά το ένστικτο της ήταν σωστό, αφού βρήκε όντως μια κάμερα!

Δεν θα πιστεύεις πού την είχε κρύψει ο ιδιοκτήτης… Η κάμερα βρισκόταν κρυμμένη μέσα σε μια πρίζα στον τοίχο (που δεν λειτουργούσε) και βρισκόταν ακριβώς απέναντι από τη μπανιέρα! Όταν η κοπέλα έκανε ζουμ, ανακάλυψε τη μικροσκοπική κάμερα μέσα σε ένα από τους ακροδέκτες της πρίζας.

Η πρίζα φαινόταν «εντελώς φυσιολογική» και σαφώς δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς πως υπήρχε κάτι μέσα σε αυτήν…

@kennedyallegedly On #CTV last night to talk about the hidden camera situation 😵‍💫 #airbnb #creepy #girlstrip #ctvvancouver ♬ original sound – kennedy

Φυσικά οι κοπέλες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και το πάρτυ διαλύθηκε, αφού η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι. Γι’ αυτό πάντα να έχεις τα μάτια σου 14… γιατί δεν ξέρεις από πού θα σου ‘ρθει πλέον!

Μπράβο πάντως στη φίλη… Της αξίζει το βραβείο του καλύτερου ντεντέκτιβ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending