fbpx

Ήξερες ότι η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες; Μάθε τον λόγο!

Έχεις δει το κάθε επεισόδιο τουλάχιστον 10 φορές και δικαιολογημένα είναι μια από τις αγαπημένες σου σειρές!

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1998 και από τότε οι επαναλήψεις δεν λένε να σταματήσουν, αφού τα τελευταία χρόνια παίζει σταθερά στις 14:00 στον ANT1.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χάρης Ρώμας (γνωστός και ως Κατακουζήνα) αποκάλυψε ότι η επιτυχία της σειράς αναγνωρίστηκε και εκτός συνόρων, μπαίνοντας στο βιβλίο με τα Ρεκόρ Guiness!

Μάθε πιο κάτω για ποιον λόγο:

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star” ο Χάρης Ρώμας, αποκάλυψε ότι ο ίδιος μαζί με την Άννα Χατζησοφιά (σεναριογράφοι) μπήκαν στα ρεκόρ Guiness για τη non-stop επαναληπτικότητα του σίριαλ!

Όπως εξομολογήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός στη δημοσιογράφο, η διαχρονικότητα που απέκτησε η σειρά, τότε ήταν φόβος για τον ίδιο, αφού όπως του έλεγε και η Ελένη Ράντου (γνωστή και ως Βλαχάρα) «εγώ θα είμαι για πάντα η γκαρσόνα και εσύ η Κατακουζήνα»!

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι και το γεγονός ότι οι επαναλήψεις ξεκίνησαν από το καλοκαίρι του 1999, όταν δηλαδή ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν. Μετά το φινάλε και του δεύτερου κύκλου το 2000 οι επαναλήψεις συνεχίστηκαν… μέχρι και σήμερα, ενώ εξακολουθεί να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Εσύ ήξερες ότι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στα Ρεκόρ Guiness; 😮

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending