fbpx

Δοκιμαστικά Νεαρών Ποδοσφαιριστών για Αθλητικές Υποτροφίες στην Αμερική!

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό Camp για ποδοσφαιριστές, ηλικίας 15 – 19 χρόνων, έρχεται στην Κύπρο, την Τρίτη 30 Μαΐου μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, από τις 15:30 μέχρι τις 20:00, στο Γήπεδο του ΕΝ ΘΟΙ Λακατάμιας, στη Λευκωσία.

Διοργανωτής η Global Sports Division, που εντοπίζει και υποστηρίζει άριστους αθλητές από όλη την Ευρώπη που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Αμερική.

Στόχος του Camp, την αξιολόγηση τους για τη δυνατότητα διεκδίκησης αθλητικής υποτροφίας για σπουδές σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Στο Camp θα γίνουν εργομετρήσεις, βιντεοαναλύσεις, εκπαιδευτικά τεστ, προπονήσεις-αγώνες και διαλέξεις που θα αφορούν ευρέως θέματα για τους συμμετέχοντες και τους γονείς παρουσία διεθνών συνεργατών της Global Sports Division και σκάουτερς.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός Global Educational Services, που στηρίζει πάντα εκδηλώσεις που αφορούν τους νέους και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των νέων να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Η Genius Ball Sports, η καινοτόμα εταιρεία τεχνολογίας στην Κύπρο, που ανάλαβε να καλύψει τους αγώνες και την επεξεργασία των δεδομένων.

Το φημισμένο πανεπιστήμιο του Middlesex στο Λονδίνο, με προσιτά δίδακτρα και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κέντρων άθλησης και άλλες εγκαταστάσεις. Tο CARDET, ανεξάρτητο κέντρο έρευνας και εκπαίδευσης στην Κύπρο με εξειδίκευση και μακρά εμπειρία στους τομείς της εκπαίδευσης, της ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων και της κοινωνικής δικαιοσύνης. H Counterpain, η Νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα που προσφέρει, χάρη στην μοναδική σύνθεσή της με 3 δραστικά συστατικά άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους.

Yποστηρικτές – Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που με την επιστημονική του ομάδα θα συμμετάσχει στο Cyprus Football Camp. Το γυμναστηριο The train station Gym στα Λατσία που παρέχει τα εργαλεία από αναπτυξιακό μέχρι Ολυμπιακό επίπεδο για βελτιστοποίηση των αποδόσεων και επιδόσεων κάθε αθλητή για να πετύχει. Το RG Strength & Conditioning Centre, κέντρο εκγύμνασης και αποκατάστασης στο κέντρο της Λάρνακας. Η Herbalife, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της διατροφής και διατροφικών προϊόντων, όπως υποκατάστατα γεύματα, πρωτεϊνούχα ροφήματα και συμπληρώματα αθλητικής διατροφής.

Χορηγός επικοινωνίας, o παγκύπριος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός Super Sport Fm 104.0.

Το Καμπ έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά, είναι απαραίτητο να εγγραφούν εκ των προτέρων συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα www.globalsportsdivision.com μέχρι την Tετάρτη 24 Μαίου 2023.

Συνολικό κόστος συμμετοχής για τις 4 μέρες είναι 120 ευρώ το οποίο θα περιλαμβάνει: κόστος εγγραφής, ρουχισμός, βίντεο από τις προπονήσεις και τους αγώνες, εργομετρικές μετρήσεις και νερά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22 780250 και 22785027 ή στο email: info@globalsportsdivision.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending