fbpx

Ετοιμάσου γιατί έρχεται τέλειο update στο TikTok… που το περιμέναμε εδώ και καιρό!

Από τον καιρό που μπήκε στη ζωή μας το TikTok έχουμε φάει κόλλημα. Δεν είναι ότι το θέλουμε, αλλά με το που “μπεις” είναι σαν εθισμός.

Δεν μπορείς να σταματήσεις να κάνεις scroll για να δεις και το επόμενο video και το επόμενο και το επόμενο… Και καταλήγεις να είσαι 2+ ώρες μπροστά από την οθόνη!

Με αυτό το νέο (τέλειο) update στην αγαπημένη εφαρμογή, ούτε το δάκτυλο δεν θα γυμνάζουμε πλέον. Ναιιιι, σωστά κατάλαβες. Έρχεται η αυτόματη κύλιση (=auto scroll) και έτσι θα μπορείς να βλέπεις αυτόματα το ένα TikTok μετά το άλλο, αντί να παίζει το ίδιο video ξανά και ξανά, αν δεν κάνεις scroll εσύ.

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

@nerzhul Συγγνωμη για το ουρλιαχτό αλλα ενθουσιαστηκα που πλεον υπαρχει αυτοματη κυληση/ auto scroll στο TikTok 😂 #tiktok #autoscroll #lifehack ♬ πρωτότυπος ήχος – nerzhulofficial

Μην ανησυχείς αν ακόμη δεν έχεις το update! Αυτή η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη για ορισμένους χρήστες από τις αρχές Φεβρουαρίου 2023 και αναμένεται να είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες σταδιακά.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει δυνατότητα να τσεκάρεις αν σου ήρθε κι εσένα αυτό το τέλειο update. Μπες στο AppStore (για iOS) ή στο Play Store (για Android) και κάνε ενημέρωση (update) την εφαρμογή του TikTok για να είσαι σίγουρ@ ότι έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση.

Για να δεις αν έχεις τη δυνατότητα του auto scroll, μπες στο TikTok, στην ενότητα για εσάς (for you page) και ακολούθησε τα πιο κάτω βήματα για να το ενεργοποιήσεις:

  1. Πάτα παρατεταμένα σε ένα οποιοδήποτε video μέχρι να εμφανιστεί το μενού στην οθόνη σου
  2. Επίλεξε τη λειτουργία αφής – αυτόματη κύλιση
  3. Η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί και τα videos θα ξεκινήσουν να παίζουν αυτόματα το ένα μετά το άλλο.
  4. Εάν αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να βρεις ακόμα το νέο feature στην εφαρμογή του TikTok, κάνε λίγη υπομονή ακόμα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending