fbpx

Έρχεται τριήμερο… Αυτά είναι τα events & συναυλίες που “παίζουν” φέτος σε κάθε επαρχία!

Επιτέλους καλοκαίρι… Η χαλάρωση και η ανεμελιά ξεκινούν, αφού αφήνεις πίσω σου το άγχος της εξεταστικής, τις πρωινές διαλέξεις, τις εργασίες, κλπ.

Το τριήμερο του κατακλυσμού σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού και σίγουρα ακόμα κι αν δεν θα πας κάπου και τις 3 μέρες, όλο και σε κάποιο event θα βγεις για να διασκεδάσεις με την παρέα σου!

Δες τις καλύτερες προτάσεις που σου μαζέψαμε (ανά επαρχία):

1
Επαρχία Λευκωσίας

Μπορεί στην πρωτεύουσα να μην έχουμε θάλασσα και παραλιακά μπαράκια, όμως, ποιος είπε πως δεν μπορούμε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι… και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο;! Το StudentLife έχει τη λύση και γι’ αυτό!

Ξέρουμε πως πολλοί από εσάς αμέσως μετά το τριήμερο του Κατακλυσμού έχετε exams, άρα τις μέρες που όλοι οι άλλοι θα παρτάρουν παραλιακά εσύ θα πρέπει να διαβάζεις. Μην ανησυχείς!

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου (δηλαδή μετά το τριήμερο) έρχεται παρτάραααα! Get ready beaches, για το πιο φοιτητικό street party της πόλης. Το StudentLife Street Party που θα γίνει στη Βιομηχανική Περιοχή Έγκωμης (οδός Μιχαήλ Γιωργαλλά – click for map), από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και θα τα έχουμε όλα… ξεσηκωτική μουσική από DJs, cocktails και μπύρες, καλό street food, εκπλήξεις και πάνω απ’ όλα full summer vibes. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

2
Επαρχία Αμμοχώστου

Okay, λογικά θα άκουσες ήδη ότι στην καθιερωμένη μεγάλη συναυλία που γίνεται κάθε χρόνο στον μεγάλο χώρο στάθμευσης της παραλίας Fig Tree Bay, στον Πρωταρά, θα τραγουδίσει η Δέσποινα Βανδή!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023, στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη!

Κι αν είσαι fan των Μέλισσων, μάθε πως το δημοφιλές συγκρότημα Μέλιsses (ξανά)ρχονται στο νησί μας, στο Nava Seaside, το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που περιλαμβάνει συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, ετοιμάζει και ο Δήμος Αγίας Νάπας, συγκεκριμένα στο λιμανάκι! Το Σάββατο 3 Ιουνίου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία ο Νίκος Ζωιδάκης και την Κυριακή 4 Ιουνίου ο Νίκος Μακρόπουλος θα μας χαρίσει μια τέλεια βραδιά!

3
Επαρχία Λάρνακας

larnakaonline.com.cy

Μπορεί να λέμε τριήμερο, εννοώντας το ΣΚ και τη Δευτέρα, αλλά το γλέντι στη Λάρνακα αρχίζει από την Παρασκευή, 2 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Από τον φετινό Κατακλυσμό ξεχωρίζουν η εμφάνιση του Χρήστου Δάντη (Παρασκευή 2 Ιουνίου), ενώ στις 3 Ιουνίου στην σκηνή θα απολαύσουμε την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου θα δούμε τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Κατερίνα Κακοσαίου και την Τετάρτη, 7 Ιουνίου την Αναστασία. Δες όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ!

Εννοείται ότι στα παραλιακά μπαράκια, στο Μακένζυ, θα βρεις πολλά γνωστά events, όπως το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ (Κυριακή, 4 Ιουνίου) και το Ring The Bell (Δευτέρα, 5 Ιουνίου), στο Ammos Beach Bar, αλλά και live εμφανίσεις, όπως τους Droulias Brothers (Κυριακή, 4 Ιουνίου) στο Lush Beach Bar.

4
Επαρχία Λεμεσού

Instagram.com/@goodlife_cyprus

Η πόλη της Λεμεσού ετοίμασε για τον Κατακλυσμό ένα πρόγραμμα με διάφορες δραστηριότητες για όλα τα γούστα, αφού θα περιλαμβάνει από θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, μέχρι και συναυλία με τραγουδιστές που θα μας διασκεδάσουν!

Από τις 3-5 Ιουνίου 2023, στον χώρο στάθμευσης του Μόλου 3 (κάτω από το Cαffe Nero) θα στηθεί πανηγύρι με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, θέατρο σκιών, παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες.

Στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία με παλιά τραγούδια διαχρονικής αξίας, με τα οποία μεγαλώσαμε, με τίτλο «Θα πούμε τα αλλιώτικα». Τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, του Διονύση Σαββόπουλου, του Νίκου Παπάζογλου, των αδελφών Κατσιμίχα, του Στέλιου Καζαντζίδη, του Στράτου Διονυσίου και πολλών άλλων. Δες αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ!

Φυσικά, αν προτιμάς τα πιο σύγχρονα τραγούδια και άλλο στυλ διασκέδασης, τα πιο γνωστά μπαράκια της Λεμεσού, όπως το Guaba Beach Bar, το Nissos, το Aplostra Beach Bar και το Theama (Γιώργος Σαμπάνης Live το Σάββατο 03 και την Κυριακή 04 Ιουνίου), θα ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις σου.

5
Επαρχία Πάφου

tlife.gr

Φυσικά, όπως όλοι οι Δήμοι, έτσι και ο Δήμος Πάφου διοργανώνει εκδηλώσεις για τη “Γιορτή Κατακλυσμού”, από την Παρασκευή 2 μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορούς, θαλάσσια αγωνίσματα και δραστηριότητες στην Πλατεία του Κάστρου και στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου, λοιπόν, στην Πλατεία Κάστρου θα στηθεί μεγάλη συναυλία από την Έλλη Κοκκίνου και το συγκρότημα Kings! Δες όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ!

Ακόμη, ο μοναδικός Σαααααάκης Ρουβάς θα κάνει Κατακλυσμό στην Πάφο και συγκεκριμένα στο πολυτελές Cap St Georges Hotel & Resort, στην Πέγεια! Την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 22.00, όσοι θα παρευρεθούν στο ξενοδοχείο θα έχουν τη τύχη να διασκεδάσουν με την ενέργεια και τις επιτυχίες του!

Καλό τριήμερο και καλή διασκέδαση… Και φυσικά θα σε δούμε στο StudentLife Street Party, γιατί δεν θες να το χάσεις! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending