fbpx

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας του Hogar – Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε περιμένει!

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας Hogar! Ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον με ζεστή ατμόσφαιρα και γεμάτο ευκαιρίες για ανάπτυξη!

Με επικεφαλής τον διάσημο Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, το Hogar All Day Spot στη Λεωφόρο Σταυρού στη Λευκωσία αναζητά ευχάριστες προσωπικότητες που μπορούν να συνεισφέρουν με τις ικανότητές τους και θέλουν να γίνουν μέρος μιας αξιόλογης ομάδας με όραμα στον χώρο της εστίασης!

Και έτσι είναι! Το Hogar είναι ένας χώρος για όλες τις ώρες της ημέρας και με motto “home away from home”. Στόχος είναι να προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς αλλα και instagramable αισθητικής! Γι’ αυτό και τα μέλη της ομάδας παίζουν καθοριστικό ρόλο!

Στείλε το βιογραφικό σου στο hr@hogarcoffee.com και γίνε μέλος της ομάδας! Δες τις θέσεις εργασίας πιο κάτω!

Με έμφαση λοιπόν στη δημιουργία μιας θετικής και υποστηρικτικής εργασιακής κουλτούρας, η ομάδα του Hogar βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα των παρακάτω θέσεων εργασίας:


  • Σερβιτόρος/α: Άτομα με ζεστό χαρακτήρα, φιλική συμπεριφορά και εξαιρετικές δεξιότητες εξυπηρέτησης, για να διασφαλίσουν στον κάθε πελάτη την αίσθηση φιλοξενίας και εξυπηρέτησης.
  • Barista: Έμπειρο και δημιουργικό άτομο με πάθος για τον καφέ αλλα και την επικοινωνία!
  • Bartender: Η προσωπικότητα πίσω από ένα μπαρ είναι σημαντική. Αν αγαπάς να δημιουργείς κλασικά και signature cocktails και στόχος σου είναι να υπερβαίνεςι τις προσδοκίες των πελατών, τότε είσαι το κατάλληλο άτομο για αυτή τη θέση.
  • Καθαρίστρια/στής: Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αφοσίωση στη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων καθαριότητας είναι κάτι το οποίο οι επισκέπτες μας εκτιμούν για τον χώρο μας και κάτι που τους διασφαλίζει ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα για τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ!


Θα έχεις την ευκαιρία να είσαι μέλος μιας ομάδας η οποία μπορεί και θέλει να δώσει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και προσωπική ανάπτυξη, αλλά και ένα χώρο που είναι πλέον γνωστός για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και τη διατήρηση υψηλών προτύπων στον κλάδο της φιλοξενίας.

Join in για μια fun επαγγελματική ανέλιξη αλλά και δέσμευσή στην αριστεία!

Αν αγαπάς λοιπόν τη φιλοξενία και αν απολαμβάνεις ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, στείλε το βιογραφικό σου στο hr@hogarcoffee.com ή κάνε αίτηση ΕΔΩ!

Λεωφ. Σταυρού 79, Στρόβολος
FB: Hogar All Day
IG: @hogarallday

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending