fbpx

Exness Fintech Scholarships: Μεταπτυχιακές υποτροφίες σε άριστους Κύπριους φοιτητές από την Exness!

Μάθε αν πληροίς τα κριτήρια για να πάρεις υποτροφία για το μεταπτυχιακό σου σε ένα από τα Top 50 πανεπιστήμια του κόσμου!


Αν είσαι Κύπριος φοιτητής σε κλάδο computer science, computer engineering, data science, machine learning, AI, μαθηματικά, financial engineering και distributed ledger technology (DTL) έχεις την ευκαρία να διεκδικήσεις μια υποτροφία μεταπτυχιακού επιπέδου σε ένα από τα top πανεπιστήμια του κόσμου από το πρόγραμμα Exness Fintech Scholarships.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά για το πρόγραμμα Exness Fintech Scholarships και φέτος απευθύνεται σε άριστους φοιτητές που έχουν λάβει πρόταση για μεταπτυχιακό υπό ή χωρίς όρους για τους πιο πάνω κλάδους σε ένα από τα Top 50 πανεπιστήμια του Times University Guide

Η Exness θα καλύψει μέχρι και €20,000 των εξόδων για τις σπουδές τους, τα οποία περιλαμβάνουν μέχρι και €10,000 ή 80% των διδάκτρων τους και μέχρι και €10,000 των βασικών εξόδων τους, βάσει της χώρας σπουδών. 

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν την αίτησή τους ΕΔΩ μέχρι τις 20 Ιουλίου 2023.

 

Exness Fintech Scholarships

Πέρσι, το πρόγραμμα Exness Fintech Scholarships στην Κύπρο έστειλε 2 μαθητές για σπουδές το Cambridge University. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πρόγραμμα Exness Fintech Scholarships μπαίνει στη δεύτερή του χρονιά στην Κύπρο”, σχολίασε ο Martin Thorvaldsson, Head of CSR της Exness.

“Είναι ιδιαίτερη ηθική ανταμοιβή να είμαστε μέρος του ταξιδιού νέων λαμπρών μυαλών προς την ακαδημαϊκή τους αριστεία και την επαγγελματική τους καταξίωση. Με αυτές τις υποτροφίες, όχι μόνο στηρίζουμε άριστους φοιτητές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους σε κλάδους επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών. Συμβάλλουμε επίσης και στο όραμα η Κύπρος να γίνει τεχνολογικό κέντρο στη Μεσόγειο – ένα όραμα στο οποίο πιστεύει και ο CEO μας, Petr Valov”, συνέχισε. 

Με το πρόγραμμα Exness Fintech Scholarship στην Κύπρο, η κυπριακή fintech εταιρεία ευελπιστεί να ενδυναμώσει τους κλάδους τεχνολογίας στην Κύπρο και να δώσει σε Κύπριους φοιτητές ένα σημαντικό προβάδισμα όχι μόνο σε Μεσογειακό επίπεδο αλλά στην παγκόσμια αγορά εργασίας που αφορούν κλάδους τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα άρχισε να εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες όπου η Exness διαστηριοποιείται. Πιο πρόσφατα, το πρόγραμμα υποτροφιών έδωσε την ευκαιρία σε 3 φοιτητές της Νοτίου Αφρικής να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο πλέον top πανεπιστήμιο της χώρας, το University of Cape Town.

Η Exness διαθέτει περισσότερους από 500,000 πελάτες στην πλατφόρμα της και διαχειρίζεται περισσότερα από $3 τρις σε όγκο συναλλαγών μηνιαίως. Η Exness εξαπλώνεται διαρκώς σε νέες χώρες, έχοντας λανσάρει τις υπηρεσίες της στην Κένυα τον Μαρτιο του 2023.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending