fbpx

Το ΤΕΠΑΚ υποδέχεται τους/τις νέους/νέες φοιτητές/τριες του!

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) υποδέχεται, την ερχόμενη εβδομάδα, τους/τις νεοεισερχόμενους/ες προπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες του, ενόψει της έναρξης του Φθινοπωρινού εξαμήνου και της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2023 – 2024.

Οι φοιτητές/τριες θα έχουν την ευκαιρία, την περίοδο μεταξύ 29 και 31 Αυγούστου, να ενημερωθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου για τα θέματα σπουδών και φοίτησης, κοινωνικής στήριξης, φοιτητικής ζωής και ανάπτυξης, αθλητισμού, βιβλιοθήκης, υπηρεσιών πληροφορικής και κινητικότητας φοιτητών. Η ενημέρωση θα γίνει στο κτήριο “Τάσσος Παπαδόπουλος” στη Λεμεσό. Την ίδια περίοδο, θα γίνουν και οι εγγραφές σε μαθήματα.

Η ενημέρωση για τους/τις φοιτητές/τριες της νέας Σχολής Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο κτήριο της Σχολής.

Για όλους τους/τις νεοεισερχόμενους/ες μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες (επιπέδου Μάστερ και Διδακτορικού), θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση στις 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 7 μ.μ.

Τα μαθήματα των σχολών της Λεμεσού αρχίζουν στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ τα μαθήματα της νέας Σχολής στην Πάφο αρχίζουν στις 25 Σεπτεμβρίου.

Την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, το Κανάλι 6 θα εκπέμπει ζωντανά από το ΤΕΠΑΚ και το κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος», μεταφέροντας, μέσω live link, τον παλμό της εβδομάδας υποδοχής και ενημέρωσης καθώς επίσης δηλώσεις στελεχών και φοιτητών/τριων του Πανεπιστημίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την εβδομάδα ενημέρωσης και τις εγγραφές σε μαθήματα, οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο https://tepak.org/3qznkLw ή/και να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου, τηλ. 25 002710/11 ή στο email: [email protected]

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending