fbpx

Αυτές είναι οι 10 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Σεπτέμβρη στην Κύπρο!

Τι κι αν το καλοκαίρι τέλειωσε; Αν το mood σου είναι ακόμα ανεβασμένο και η διάθεση για part-άρισμα δεν φεύγει ποτέ, τότε δεν πρέπει να χάσεις τις συναυλίες που έρχονται!

Αυτόν τον Σεπτέμβρη, λοιπόν, θα απολαύσουμε αγαπημένους Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες που έρχονται στο νησί για να μας ξεσηκώσουν με εκρηκτικές εμφανίσεις. Πιο κάτω, σου μαζέψαμε τις καλύτερες συναυλίες για να μην τις χάσεις!

Δες τις συναυλίες του Σεπτέμβρη στην Κύπρο:

1
Ηλίας Βρεττός – Αναστάσιος Ράμμος

kratisinow.gr

«Είναι αργά για εμάς κοιμήσου», δεν θα μας πει ο Ηλίας Βρεττός, αφού μας δίνει ραντεβού το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 23:00 (δεν είναι και τοοοόσο αργά για συναυλία) στο Theama Venue, στη Λεμεσό.

Μια δυνατή συναυλία γεμάτη πάθος, χορό και κέφι και πολλά αγαπημένα τραγούδια! Μαζί του φυσικά θα είναι και ο μοναδικός Αναστάσιος Ράμμος, που σίγουρα θα σε ξεσηκώσει με την τρομερή του ενέργεια. Πληροφορίες στο 99341341.

2
Γιάννης Βαρδής – Χάρης Βαρθακούρη

checkincyprus.com

Μετά την κοινή τους εμφάνιση το καλοκαίρι στη Λευκωσία, οι δύο καλλιτέχνες επιστρέφουν στο νησί, αυτήν τη φορά στην Αγία Νάπα!

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του χώρου στέγασης και πλατείας διοργάνωσης πολυπολιτισμικών δραστηριοτήτων «Σπίτι Νεολαίας και Πολιτιστικών Συνόλων Δήμου Αγίας Νάπας», το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, γύρω στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Γιάννη Βαρδή και Χάρη Βαρθακούρη. Είσοδος ελεύθερη!

3
Tiësto

athensvoice.gr

Ο αγαπημένος DJ Tiësto, που έχει κερδίσει και βραβείο GRAMMY® (βεβαίως, βεβαίως) και έχει αναδειχθεί ως «Ο Μεγαλύτερος DJ όλων των εποχών» από το Mixmag και “#1 DJ” από το Rolling Stone, έρχεται στην Κύπρο!

Ναι, είναι αλήθεια! Ο Tiësto θα ανέβει στη σκηνή του ZANTE Venue, στην Παραμύθα της Λεμεσού, στις 10 Σεπτεμβρίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8:00 μ.μ. και η μαγεία θα ξεκινήσει στις 10:00 μ.μ.

Τα tickets ξεκινούν από €80 και περιλαμβάνουν ένα free ποτό! Αγόρασε το δικό σου ΕΔΩ!

4
Γιώργος Μαζωνάκης

karfitsa.gr

Τι λες για ένα φοιτητικό party… με τον Γιώργο Μαζωνάκη; Η Πρωτοπορία του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει ένα μοναδικό Welcome Party, παρέα με τον πιο ανατρεπτικό Έλληνα καλλιτέχνη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα μας ταξιδεύεψει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στην Πανεπιστημιούπολη, Αγλαντζιά. Be there at 21:30. Πληροφορίες στο 96 893970.

5
Μαρίζα Ρίζου

ekathimerini.com

«Ό,τι και να γίνει, θα ‘μαι κάπου εκεί κοντά να με κρατάς», θα μας τραγουδίσει η Μαρίζα Ρίζου σε μια ανεβαστική συναλία που θα γίνει αυτόν τον μήνα, στο Δάλι!

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του 4ου άλμπουμ της, με όνομα «Το Χωριό», επιστρέφει στο νησί μας, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου, στις 20:30, «με ένα μέρος του χωριού – που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου».

«Ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δεν γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στη βαθιά εκτίμηση της ζωής και «Του Χωριού» του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε». Βρες εισιτήριο ΕΔΩ!

6
Νατάσα Θεοδωρίδου

Ladylike.gr

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις αμέτρητες επιτυχίες της, σε προσκαλεί σε μία μοναδική βραδιά για να τραγουδήσεις, να χορέψεις, να συγκινηθείς και να ερωτευτείς, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας “Hartis Tour”.

Από αυτό το tour δεν μπορεί να λείπει φυσικά ο «Χάρτης», η νέα μεγάλη επιτυχία της. Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, στις 20:30. Μαζί της στη σκηνή θα είναι ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παπαδόπουλος! Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour και καταστήματα ACS σε όλη την Κύπρο.

7
Γιάννης Κότσιρας – Μίλτος Πασχαλίδης

monopoli.gr

Αν είσαι ρομαντική ψυχή, τότε η συναυλία που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις είναι αυτή του Γιάννη Κότσιρα και του Μίλτου Πασχαλίδη!

Οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή για να μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που θα μας μείνει αξέχαστη. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούρια και παλιά τραγούδια τους, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσεις.

Save the date(s): Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 9:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ’, Λευκωσία και Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ώρα 9:00 μ.μ. στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας. Πληροφορίες – εισιτήρια: 22762868 (Λευκωσία), 96455848 (Λάρνακα).

8
Αλκίνοος Ιωαννίδης

musiccorner.gr

Αν δεν έμαθες τα νέα ο αγαπημένος Κύπριος καλλιτέχνης, Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στην Κύπρο! Όχι μόνο για μια συναυλία… αλλά μόνιμα!

Όπως δήλωσε εε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελληνική έκδοση της Καθημερινής, «ήρθε η ώρα του επαναπατρισμού. Μετά από 34 χρόνια, επιστρέφω στην Κύπρο με πολύ βαθιά συγκίνηση. (…) Νομίζω πως κάθε αλήθεια και καλοσύνη που συναντούσα τόσα χρόνια οπουδήποτε στον κόσμο, με επέστρεφε εκεί».

Πέραν από αυτά τα νέα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μαζί με την ιστορική του μπάντα, θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, 20:30. Doors Open: 19:30. Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ!

9
Πέγκυ Ζήνα

glance.gr

Στην Αγία Νάπα θα πάμε και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, για τη συναυλία της Πέγκυ Ζήνας, που θα γίνει την επίσημη ημέρα έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας.

Τη σπουδαία τραγουδίστρια θα συνοδεύουν οι Άγγελος και Παναγιώτης Θεοδωράκης, στη συναυλία «Δύο χρόνια χωρίς τον Μίκη Θεοδωράκη» μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη. Είσοδος ελεύθερη!

10
Άννα Βίσση

znews.gr

50 χρόνια μουσικής συμπληρώνει η Άννα Βίσση, φέτος και γι’ αυτό μας ετοιμάζει γιορτή στην πόλη της, τη Λάρνακα!

Η «απόλυτη σταρ» θα γιορτάσει αγκαλιά με όλη την Κύπρο αυτά τα 50 δημιουργικά χρόνια καριέρας, με μια μεγάλη συναυλία, στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Άννα θα τραγουδίσει μέσα απ’ την καρδιά της για να μοιράσει φως και ελπίδα, στηρίζοντας έμπρακτα το τεράστιο έργο σημαντικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κύπρου. Στέκεται με δύναμη και πολλή αγάπη δίπλα σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη και καλεί τον καθένα ξεχωριστά να στηρίξει τον μεγάλο φιλανθρωπικό σκοπό, γιατί όταν πρόκειται για τα παιδιά, κάθε μικρή κίνηση, κάθε μικρή εισφορά… είναι μεγάλη!

Εσύ πού θα προτιμήσεις να πας τον Σεπτέμβρη για να διασκεδάσεις; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending