fbpx

Φοιτήτρια επιστρέφει στο σπίτι της & βλέπει το πιο αηδιαστικό θέαμα… άπειρες κατσαρίδες!

Παρόλο που δεν έχω επισκεφθεί τη Ρόδο, έχω ακούσει ότι φημίζεται για την κοιλάδα των πεταλούδων της. Για κοιλάδα κατσαρίδων, όμως, πρώτη φορά ακούω!

Αν και μόνο η σκέψη σου προκαλεί αηδία, σκέψου πόσο χειρότερο θα ένιωθες αν επιστρέφοντας στο φοιτητικό σου διαμέρισμα… το έβρισκες γεμάτο κατσαρίδες!

Μια φοιτήτρια στη Ρόδο, λοιπόν, επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές ήρθε αντιμέτωπη με αυτόν τον εφιάλτη κι αν ήμασταν στη θέση της θα είχαμε μετακομίσει ΧΘΕΣ.

Δες το βίντεο & τα επικά comments στο TikTok:

@kalliopicharto

🙂🙂🙂🙂#fyp #foryou #mpesfy #fy #foryoupage #uni #home

♬ πρωτότυπος ήχος – 👾

Όπως μπορείς να δεις στα σχόλια κάτω από το βίντεο, οι χρήστες του TikTok προτείνουν στην κοπέλα να βάλει μια φωτιά για να ξεμπερδέψει μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες… Φυσικά, καλό είναι να μην φτάνουμε στα άκρα!

Αυτό ρε παιδιά δεν είναι φοιτητικό διαμέρισμα. Είναι φοιτητική εστία, όπου μένουν όλοι μαζί…

Η νεαρή φοιτήτρια, μετά από το σοκ που έπαθε, κάλεσε τον πατέρα της και στη συνέχεια τον σπιτονοικοκύρη της, ο οποίος έστειλε συνεργείο απολύμανσης, προκειμένου να εξολοθρεύσει τις κατσαρίδες που έκαναν «εισβολή» στο σπίτι της.

Ωστόσο, μέχρι να καθαρίσει το τοπίο, έπρεπε κάπου να μείνει… Κι επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθεί παρέα με τις κατσαρίδες, πέρασε το βράδυ της σε μια φίλη της, αρκετά μακριά από το διαμέρισμά της. Εμείς πάντως μπορεί και να μην επιστρέφαμε καθόλου!

Εσύ τι θα έκανες αν το σπίτι σου γέμιζε κατσαρίδες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending