fbpx

Fame Story: Η Ελένη Φουρέιρα αποθέωσε τον Κύπριο TikToker που θέλει να γίνει «Φουρέιρος»!

«Είσαι σταρούμπα», δήλωσε ξετρελαμένη η Ελένη Φουρέιρα στον Κύπριο που εμφανίστηκε στην σκηνή του Fame Story!

Τι εννοείς δεν ήξερες ότι ξεκίνησε το Fame Story;! Αν δεν το πήρες χαμπάρι, λοιπόν, μάθε πως επέστρεψε στην TV μετά από πολλά χρόνια και ανάμεσα στους «σπουδαστές της Ακαδημίας» βρίσκεται κι ένας Κύπριος, από τη Λεμεσό.

Κι όχι απλά ένας «τυχαίος» Κύπριος… αλλά ο γνωστός σε όλους μας Φειδίας, ο TikToker που ανέβηκε στην σκηνή, ερμηνεύοντας “As it was”, από Harry Styles.

Δες πιο κάτω την εμφάνιση του Φειδία:

Στο video πριν την εμφάνισή του βίντεο ο Φειδίας αποκάλυψε πως ήθελε από πάντα να ασχοληθεί με το τραγούδι και τον χορό και είπε ότι θέλει να γίνει ο αρσενικός… «Φουρέιρος».

Εννοείται πως μια τέτοια δήλωση δεν θα έμενε ασχολίαστη. Ο Αντώνης Ρέμος του είπε πως «δεν έχεις ανάγκη να γίνεις αρσενική Φουρέιρα. Είδα έναν ωραίο καλλιτέχνη και ένιωσα ότι ήσουν ο Harry Styles. Έχεις μέλλον και μακάρι να πείσεις και τον κόσμο να μείνεις στο σπίτι». Ο Light (που είναι επίσης κριτής βεβαίως – βεβαίως) δήλωσε πως «είναι από τα αγαπημένα μου performance της βραδιάς. Φουρέιρος».

Φυσικά η Ελένη Φουρέιρα, το είδωλο του Φειδία, έκλεισε με το καλύτερο σχόλιο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Ξέρεις τι είναι εντυπωσιακό και είδα σε ‘σένα; Υπάρχουν κάποια παιδιά που γεννιούνται με άστρο. Ένας από αυτούς είναι ο Νίνο. Ήταν και έγινε και είναι ακόμα σταρούμπα. Εσύ είσαι σταρούμπα»!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον «σταρούμπα» Φειδία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending