fbpx

Θες να γίνεις η queen του Halloween; Δες 3 εύκολες ιδέες μακιγιάζ για να ξεχωρίσεις!

Boo! Η πιο spooky εποχή του χρόνου είναι εδώ! Σου έχουμε τις απόλυτες ιδέες και έναν how-to οδηγό για να γίνεις η Queen του Halloween!

Wednesday Addams, all time classic μάγισσα ή μήπως όλα αυτά είναι πολύ dark για εσένα και προτιμάς να μείνεις στη φωτεινή girly πλευρά της Barbie; Διάλεξε τι σε εκφράζει περισσότερο και πειραματίσου!

Δες πιο κάτω τι σου προτείνουμε:

1
R U Spooky Enough? 

Το κλασικό Halloween Look είναι σκοτεινό, μυστηριώδες και sexy! Έντονο contouring, sharp lines, ρουζ σε μωβ τόνους όπως το compact blush No 08 – HOPELESS ROMANTIC και αρκετό highlighter για αντίθεση, με το compact highlighter Wake Up & Highlight Up!

Με το Ultra Thin Pencil Eyeliner σχεδίασε τη γραμμή του eyeliner σου και συνέχισε για να πετύχεις το απόλυτο spider eye look! Για τα πιο sexy Halloween χείλη, βάλε το κραγιόν matte Νο 23 – PARADISE LOST και πρόσθεσε στο κέντρο μαύρο μολύβι!

2
Don’t be a baby – Be Wednesday Addams! 

Instagram: @wednesdaynetflix

Στην πιο σκοτεινή πλευρά των φετινών trends πρωταγωνιστεί – ποια άλλη- η Wednesday Addams, που είναι η επιτομή του goth sic. Για να υιοθετήσεις την τάση ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Αρχικά, πρέπει να πετύχεις το απόλυτο χλωμό δέρμα! Φτιάξε μια πορσελάνινη επιδερμίδα με ματ foundation σε πολύ ανοιχτή απόχρωση, όπως το Foundation Wake Up & Smooth Up (1C Porcelain) και κλείδωσε το χλωμό ματ αποτέλεσμα με μια επίσης ανοιχτόχρωμη πούδρα, όπως την πούδρα με Vitamin E 2C Soft Touch.

Στη συνέχεια θα κάνεις στα μάτια ένα πιο smokey effect, αφού είναι και το χαρακτηριστικό eye look της Wednesday Addams! Ξεκίνα με τη Loose σκιά Νο 10 – AFTER DARK, ζωγράφισε το περίγραμμα του ματιού σου με μαύρο μηχανικό μολύβι ματιών – TOTAL PRECISION και χάρισε λίγο λάμψη με τη σκιά ματιών σε stick με μεγάλη διάρκεια!

Φυσικά, για να ολοκληρωθεί το καθηλωτικό σου βλέμμα χρειάζεσαι dramatic βλεφαρίδες. Οι επαναχρησιμοποιούμενες 3D βλεφαρίδες με διάφανη λωρίδα σίγουρα θα σου δώσουν αυτό που ονειρεύεσαι! Oλοκλήρωσε το look σου με ένα μωβ lipstick σαν το κραγιόν matte Νο 25 – FEARLESS!

3
I am a Barbie Glamour Girl!

Instagram: @sodaonmylips, Pinterest

Η Barbie ήταν ανέκαθεν η επιτομή της θηλυκότητας και της κομψότητας και οι φετινές τάσεις make up το θέλουν ακόμη πιο πολύ, ειδικά μετά την προβολή της ταινίας. Για να πετύχεις αυτή την άψογη εμφάνιση εμπνευσμένη από την Barbie, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες.

Χαρακτηριστικό της Barbie είναι το dewy skin, δηλαδή το full ενυδατωμένο δέρμα, που φαίνεται φρέσκο! Για να το πετύχεις, ξεκίνα με ένα ενυδατικό primer για να δώσεις στην επιδερμίδα σου φρεσκάδα και υγιή λάμψη! Και εννοείται στη συνέχεια, χωρίς καθόλου αμφιβολία σου προτείνουμε την ενυδατική βάση μακιγιάζ με λάμψη Wake Up & Strobe Up, την οποία θα ερωτευτείς παράφορα και για το καθημερινό σου make up.

Εκτός από το λαμπερό δέρμα, τι είναι αυτό που κάνει την Barbie να ξεχωρίζει; Μα φυσικά οι μεγάλες, τολμηρές βλεφαρίδες! Αν δεν είσαι fan των extensions -αν και με τις βλεφαρίδες της DUST+CREAM η τοποθέτηση είναι παιχνιδάκι- πέρασε τις βλεφαρίδες σου με δύο στρώσεις με την πολυβραβευμένη μάσκαρα Velvet Look για extra όγκο και μήκος σε μαύρο χρώμα και σχεδίασε με ακρίβεια το τέλειο cat eye με το eyeliner σου!

Για τα χείλη επίλεξε ένα πλούσιο ροζ κραγιόν, όπως το κραγιόν σε υγρή μορφή No 01 – NAFSIKA και αν θες να φαίνονται πιο ζουμερά, πέρασε από πάνω μια στρώση Lip Oil Juicy Fizzy.

Extra tip: Η εφαρμογή και η σταθερότητα είναι το Α και το Ω. Επένδυσε σε ποιοτικά πινέλα make up με φυσική τρίχα και σφουγγάρια για ακριβή εφαρμογή. Και για να μην κουνηθεί καθόλου το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου όλο το βράδυ, σφράγισέ το με το Fixing Spray Fix & Stay!

Το συμπέρασμα είναι ένα! Ο,τι και αν επιλέξεις, ασε τη φαντασία σου ελεύθερη και πες τη δική σου ιστορία μέσα από το make up! Ποιος είπε άλλωστε ότι πρέπει να διαλέξεις ένα από τα παραπάνω; Η Barbie Addams θα έκανε σίγουρα τη διαφορά!

DUST+CREAM: MAKEUP YOUR OWN STORY


Shop online: DUST+CREAM

Καταστήματα:
Λευκωσία: Nicosia Mall & Λήδρας 130
Λεμεσός: Ανεξαρτησίας 84-86
Λάρνακα – Metropolis Mall
Πάφος: Αγ. Παύλου & Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων 2

Follow DUST+CREAM
Instagram: dustandcream.cyprus
Facebook: DUST+CREAM Cyprus
TikTok: dustandcream.cyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending