fbpx

15,000 φοιτητές απογείωσαν το No.1 φοιτητικό φεστιβάλ & η φάση ήταν πραγματικά ΝΤΕΛΟΥΛΟΥ!

15,000 φοιτητές από 7 πανεπιστήμια της Κύπρου έζησαν από κοντά την εμπειρία του UNiFEST23 με παιχνίδια, διασκέδαση και αμέτρητα δώρα από 30+ αγαπημένα brands!

Το No.1 φοιτητικό φεστιβάλ έκανε χαμό και φέτος και η φάση ήταν πραγματικά ΝΤΕ-ΛΟΥ-ΛΟΥ! Ευχαριστούμε το Foody που ήταν και φέτος ο μεγάλος χορηγός του πιο φοιτητικού φεστιβάλ.

Δες πιο κάτω τα highlights απ’ όλα τα UNiFEST23:

Ευχαριστούμε όλα τα πανεπιστήμια για τη φιλοξενία και φυσικά το the copy shop & nuovocafe για τη συνδιοργάνωση στη Σαριπόλου. Ευχαριστούμε, επίσης τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου για την στήριξη και τον Mix FM που ήταν μαζί μας με την καλύτερη μουσική! Ήταν μεγάλη μας χαρά που φέτος στηρίξαμε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όλα τα brands που ήταν μαζί μας με τέλεια δώρα, vouchers, διαγωνισμούς (κι όχι μόνο) για όλους τους φοιτητές που πέρασαν από το UNiFEST23: Domino’s Pizza, Dust+Cream, Beauty Line, Shark Energy, Shishalove, Primetel, Hellenic Bank, Lay’s, Carlsberg, Starbucks Chilled, TGI Fridays, Coffee Island, Cyta, Safer Gambling Cyprus, Cryos, WE53, Bank of Cyprus, Coffee Berry, Zorbas, ISIC, VLM, Nicosia Mall, elcafe, Cablenet, Stephanis, Mall of Engomi, NAKD, Holland & Barrett, Lucozade, Anytime, Capsule Skateboards, So Fragrance, Limassol Agora, Ena emeis, Insavior.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα της Powerhouse για όλη τη βοήθεια και όλα τα παιδιά που έγιναν μέρος της ομάδας του StudentLife για αυτόν τον 1 μήνα!

Αν βρέθηκες κι εσύ στο UNiFEST23 βρες εδώ όλα τα albums με τις photos από κάθε πανεπιστήμιο!

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το αφήσαμε για το τέλος & πάει σε όλους εσάς τους φοιτητές που μαζί κάνουμε το UNiFEST κάθε χρονιά και πιο wow!

“UNiFEST days are the best days!”

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending