fbpx

Ο πιο hot πρωταγωνιστής του Netflix έρχεται να μας «ανάψει»… φωτιές στο φετινό MadWalk!

Το φετινό MadWalk θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου, στο Γήπεδο Tae Kwon Do, στην Αθήνα κι εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακοινωθεί πως την παρουσίαση θα αναλάβει η Βίκυ Καγιά.

Ωστόσο, το διάσημο μοντέλο, όπως μαθαίνουμε θα έχει παρέα… Πιο συγκεκριμένα, ο πιο hot πρωταγωνιστής του Netflix θα βρεθεί στην σκηνή του MadWalk για σκοπούς παρουσίασης του event και αναμένεται να μας «ανάψει»… φωτιές!

Δες ποιον κούκλο ηθοποιό θα δούμε στο φετινό MadWalk:

netflixlife.com

“Are you lost baby girl(s)?” Ναι, σωστά κατάλαβες… Στο MadWalk 2023 θα κάνει guest εμφάνιση, ο Michael Morrone, γνωστός και ως Massimo, από τη διάσημη παραγωγή του Netflix “365 Days”.

Τα κακά νέα για τις fan του Morrone, σύμφωνα με πληροφορίες των ελλαδικών μέσων, είναι πως οι εμφανίσεις του θα περιοριστούν μόνο στην σκηνή των MadWalk, αφού δεν θα δεχθεί συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις.

netflixlife.com

Για όλες τις φοιτήτριες της Αθήνας (κι όχι μόνο), να σας ενημερώσουμε πως τα εισητήρια είναι διαθέσιμα σ’ αυτή την πλατφόρμα και ξεκινούν από την τιμή των 30 ευρώ, ενώ αν θέλεις να βρεθείς πρώτο τραπέζι πίστα, θα χρειαστεί να ξοδέψεις λίγα παραπάνω και συγκεκριμένα 200 ευρώ.

Ελπίζουμε πως ο ‘δον’ Massimo, δεν θα απαγάγει τη Βίκυ Καγιά, δίνοντάς της 365 μέρες για να τον ερωτευτεί (πάντως εγώ θυσιάζομαι προκειμένου να σωθεί η κυρα-Βίκυ μας😉)!

Εσύ θέλεις να δεις τον Michael Morrone από κοντά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending