fbpx

Netflix: Τελικά θα δούμε τον Λάκη Γαβαλά σε ρόλο guest star στη σειρά “Emily in Paris”;

Ανυπομονείς κι εσύ για τη νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς “Emily in Paris”; Από σήμερα θα έχεις ένα ακόμη λόγο να θες να γίνει η πρεμιέρα της 4ης σεζόν στο Netflix – ASAP.

Θα έχεις παρατηρήσει ότι, στην 3η σεζόν της σειράς, είδαμε μια Ελληνίδα σχεδιάστρια να εμφανίζεται ως brief ειδύλλιο της Camille, ενώ η Emily φόρεσε δημιουργίες Έλληνα σχεδιαστή σε κάποια επεισόδια!

Στη νέα σεζόν, λοιπόν, θα δούμε ακόμη πιο έντονα το ελληνικό στοιχείο, καθώς ο Λάκης Γαβαλάς πρόκειται να εμφανιστεί σε έναν special ρόλο! Ναι, σωστά διαβάζεις.

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, ο Λάκης Γαβαλάς θα υποδυθεί τον εαυτό του, σ’ έναν guest star ρόλο, ενός εκκεντρικού σχεδιαστή μόδας και σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα στο Παρίσι.

Κάπου εδώ, πρέπει να αναφέρουμε ότι τίποτα δεν έχει επιβαιβεωθεί επίσημα, όμως, ο Λάκης Γαβαλάς με την πιο πάνω ανάρτησή του στο IG, ούτε επιβαιβεώνει, ούτε διαψεύδει τις φήμες! Άραγε μας troll-άρουν;

Instagram.com/@emilyinparis

Όπως και να ‘χει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ρόλος του θα συζητηθεί και θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού και στην προσωπική του ζωή το ντύσιμο του είναι αρκετά εκκεντρικό, ενώ οι ατάκες του είναι απολαυστικές! Για να δούμε αν τελικά ισχύει ή όχι.

Εσύ θέλεις να δεις τον Λάκη Γαβαλά στο “Emily in Paris”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending