fbpx

Αυτός είναι ο πιο sexy άντρας στον κόσμο για το 2023!

Όταν ακούς για sexy άντρες, σίγουρα σου έρχονται αρκετά ονόματα στο μυαλό, τόσο από την «εγχώρια» showbiz, όσο κι από ξένους διάσημους!

Ο πιο sexy άντρας στον κόσμο για το 2023, όμως, έχει ανακοινωθεί (σύμφωνα με το περιοδικό People) και ΔΕΝ είναι ούτε ο Harry Styles, ούτε ο Timothée Chalamet, ούτε καν ο Michele Morrone όπως πολύ πιθανόν να περίμενες. Α, btw αν δεν τα έμαθες τον τελευταίο θα μπορείς να τον δεις κι από κοντά σύντομα στα MadWalk!

Δεν σε κρατάμε άλλο σε αγωνία. Ο Patrick Dempsey είναι ο “sexiest man alive 2023”! Αν δεν click-αρες από το όνομα ακόμα, να σε βοηθήσουμε λιγάκι… τον γνωρίσαμε μέσα από το Grey’s Anatomy και ανακηρύχθηκε ως ο πιο sexy άντρας στον κόσμο από το περιοδικό People.

Δες πιο κάτω περισσότερα:

news22.theyojna.com

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 2 δεκαετίες από τότε που είδαμε τον «καρδιοκατακτητή του Hollywood» ή αλλιώς τον γοητευτικό νευροχειρούργο Derek “McDreamy” Shepherd στο Grey’s Anatomy, όμως, το People αποφάσισε φέτος να τον τιμήσει με τον τίτλο του πιο sexy άντρα, παίρνοντας τον τίτλο από τον ηθοποιό Chris Evans!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Ο 57χρονος Dempsey δεν περίμενε αυτόν τον τίτλο και η ανακοίνωση του ήρθε κάπως ξαφνική, με τον ίδιο να δηλώνει «Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου… Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα boost-άρεται ο εγωισμός μου, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό».

Φυσικά δεν ήταν λίγοι αυτοί που διαφώνησαν με αυτή την ανακοίνωση, μιας και ο ανταγωνισμός ήταν σίγουρα μεγάλος και κάποιοι περίμεναν να δουν κάποιο άλλο όνομα!

Εσένα πώς σου φαίνεται ο πιο sexy άντρας στον κόσμο για το 2023;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending