fbpx

Ο Harry Styles δεν έχει πλέον hair style… αφού κουρεύτηκε γουλί & ένα δάκρυ κύλησε!

Πες byeee – byeee Harry curls! Όχι δεν troll-άρουμε… Ο Harry Styles κουρεύτηκε και εμείς κλαίμε που δεν θα δούμε ξανά (όχι σύντομα τουλάχιστον) αυτές τις τέλειες, cute μπούκλες που λατρέψαμε, since 2010!

Με ποιο δικαίωμα κύριε Styles τολμάς να αλλάξεις hairstyle, χωρίς να μας ρωτήσεις πρώτα;! Αν ήσουν directioner καταλαβαίνεις τη συναισθηματική σύνδεση που είχε(αμε -όλοι μας) με το μαλλί του. 

Δες πιο κάτω το νέο “no hair” style του Harry Styles:

@tmz #HarryStyles sported a new look while attending a #U2 concert with his GF, #TaylorRussell ♬ original sound – TMZ

Καταλαβαίνεις πως η αλλαγή στο look του «Χαρίλαου» δεν έγινε “officially” γνωστή μέσα από κάποιο IG post του, αλλά η πρώτη φώτο δημοσιεύτηκε στο κουτσομπολίστικο site Deauxmoi, ενώ έπειτα κυκλοφόρησε το πιο πάνω video, όπου ο ίδιος φαίνεται μαζί με τη νέα του σύντροφο, Taylor Russel.

Δεν ξέρουμε το γιατί πήρε αυτήν την απόφαση, αλλά κυκλοφορεί ήδη έτσι μια «φήμη» στα social ότι μάλλον του την έδωσε μετά το νεό τραγούδι (αφιέρωση θα λέγαμε) της Taylor Swift, “Is It Over Now?”. Who knows?!

Πάντως, κατά καιρούς υπήρξαν κι άλλα conspiracy theories… που υποστηρίζουν πως ο Harry ήταν πάντα φαλακρός και απλά φορούσε περούκα! Εμείς δεν τα πιστεύουμε αυτά, αλλά κι αλήθεια να είναι… ο τύπος ήταν, είναι και θα είναι ΕΙΔΩΛΟ. K-Bye!

@grace.mitscherlich #harrystyles #harrystylesbald #conspirancytheory #celebrityconspiracy ♬ Spooky, Quiet, Scary Atmosphere Piano – Bucyrus Audio

Πώς σου φαίνεται ο Harry Styles με το νέο του “no hair style”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending