fbpx

Αυτή είναι ίσως η πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έγινε viral φέτος! (video)

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, βλέπουμε διάφορες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις να κυκλοφορούν και οι περισσότερες από αυτές είναι συνήθως πολύ συγκινητικές!

Φέτος, την «παράσταση έκλεψε» μια μικρή pub στη Βόρεια Ιρλανδία που δημιούργησε -ίσως- την πιο ωραία διαφήμιση για τα φετινά Χριστούγεννα, η οποία έγινε viral στο TikTok (κι όχι μόνο).

Δες τη viral διαφήμιση:

@charliesbarenniskillen ‘There are no strangers here, only friends you haven’t yet met’ (W. B. Yeats) 💫 Filming & Editing: @aoifeteague1 #christmasad #christmasadvert #christmasadvert2023 #christmasadvert23 #christmasadvertisement #christmas2023 #northernireland #northernirelandtiktok #northernirelandfyp #irishbar #irishpub #christmaspub ♬ People Help the People – Birdy

Το Charlie’s Bar βρίσκεται στο Enniskillen της Βόρειας Ιρλανδίας και έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο, αφού κάθε χρόνο δημιουργεί ξεχωριστές και άκρως συγκινητικές διαφημίσεις!

Η φετινή διαφήμιση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο X (πρώην Twitter δηλαδή), με το caption: «Αυτή η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για μια pub στο Enniskillen είναι καλύτερη από οτιδήποτε έχει δημοσιεύσει ποτέ ο John Lewis. Είναι εκπληκτική».

Η διαφήμιση, λοιπόν, (όπως είδαμε και πιο πάνω) ξεκινά με έναν ηλικιωμένο κυριούλη να επισκέπτεται τον τάφο ενός αγαπημένου του προσώπου. Έπειτα από μια βόλτα στην πόλη, όπου άνθρωποι περνάνε δίπλα του, χαρούμενοι και ο καθένας στον δικό του κόσμο, χωρίς να του δίνουν καμία σημασία… καταλήγει τελικά στο Charlie’s. Την ίδια ώρα ένα νεαρό ζευγάρι μαζί με το cute σκυλάκι τους μπαίνουν στο μαγαζί.

Το σκυλάκι, που βλέπει τον παππού να κάθεται μόνος, πάει κοντά του. Το ίδιο κάνει και το ζευγάρι. Το Charlie’s Bar, κάπως έτσι στέλνει το μήνυμα ότι «δεν υπάρχουν άγνωστοι εδώ, μόνο φίλοι που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα»!

Εμείς κρατάμε αυτό και ένα από τα πολλά comments που λένε πως αυτή είναι η καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση μέχρι στιγμής, που αναφέρει: It costs us nothing to be kind, just a smile or hello makes a difference to so many”.

Εσένα πώς σου φαίνεται αυτή η διαφήμιση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending