fbpx

Το 00’s Party έγινε viral στο ΤikTok και το γιορτάζει με μια χριστουγεννιάτικη παρτάρα!

To “Πίσω στα 00’s Party” μάλλον το έχεις ακουστά, μετά από 5 επιτυχημένα πάρτις που διοργανώθηκαν μέσα στο 2023! Αυτό που ίσως να σου διέφυγε είναι πως το συγκεκριμένο party έγινε viral στο TikTok! Πώς; Δες το πιο κάτω video και θα καταλάβεις!

@andreasharis

Αυτά τα τραγούδια ζητάς να παίζουν έξω! 💿 Το Πίσω στα 00’s Party φοράει τα γιορτινά του και επιστρέφει την Τρίτη 26/12 στο The Amphitheater Bar στη Δερύνεια! 🎉 ❤️ Κρατήσεις DM μου! #00s #cd #nostalgia #erreway #vourategeitonoi #cyprus #tiktokcyprus #tiktokgreece #fy #fyp #fun #funny #songs #nightout

♬ πρωτότυπος ήχος – Andreas Haris

Όταν ο DJ έβαλε το “Bonita” των Erreway έγινε ο χαμός αλλά σίγουρα ο Αντρέας Χαρής που ανέβασε το video δεν θα μπορούσε να προβλέψει το τι θα γινόταν στα comments με το TikTok που ανέβασε! Αμέτρητοι χρήστες που προφανώς μεγάλωσαν στα 00’s με Erreway, Παρά 5, κόντρα Βανδή-Βίσσης σχολίαζαν πού να βρουν αυτό το πάρτυ για να διασκεδάσουν!

Ε λοιπόν, εμείς σου λέμε πως την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου το “Πίσω στα 00’s Party” θα το βρεις στο The Amphitheater Bar & More στη Δερύνεια για το τελευταίο πάρτυ του 2023!

Αν είσαι έτοιμος να “βγάλεις μια κραυγή HEYYY” ή έστω αν νιώθεις πως θες να κάνεις ένα φρεσκάρισμα στα χορευτικά Καλομοίρας, Hi-5 και ONE τότε δεν πρέπει να λείπεις από το επικό “Πίσω στα 00’s Party”!

Ο αγαπημένος DJ Σάββας Κεντής έκανε ένα ξεσκόνισμα στα CD’s που αγαπήσαμε στα 00’s (αυτά από το πανηγύρι του χωριού μας) και φρόντισε να επιλέξει αγαπημένα κομμάτια και να τα μιξάρει μαζί με hits από τηλεοπτικές σειρές τις δεκαετίας!

Οπότε θα βρίσκεται στα decks για να μιξάρει από Παπαρίζου και Σάκη μέχρι Ruslana και Rihana!

Πότε θα το κουνήσουμε σε ρυθμούς “Mambo aea”;

  • Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 5μ.μ το απόγευμα στο The Amphitheater Bar & More στη Δερύνεια.
  • Είσοδος: €12 (μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό)
  • Κράτηση απαραίτητη στα τηλέφωνα: 23744944 & 99993327

Aκολούθησε το Πίσω στα 00’s Party στο Instagram!

Υποστηρικτές: StudentLife.com.cy & Politia FM 106.7

Τι περιμένεις; Κάνε κράτηση σήμερα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending