fbpx

5 συνήθειες των φοιτητών του Neapolis Πάφος που θα σε πείσουν να σπουδάσεις κι εσύ εκεί!

Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα της ζωής μας. Οι βόλτες με φίλους, τα ξενύχτια, τα parties, τα φλερτ… Ακόμα και το άγχος της εξεταστικής (ναι, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται) έχουν άλλη χάρη όταν είσαι φοιτητής!

Γι’ αυτό η επιλογή τόσο του κλάδου, όσο και του πανεπιστημίου σου είναι πολύ σημαντική, μιας κι εκεί θα περνάς τις περισσότερες σου ώρες. Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, να σπουδάζεις σε μια παραλιακή πόλη που έχει ό,τι ζητήσεις (και μάλιστα κοντά στο uni σου);

Οι φοιτητές του Neapolis Πάφος μοιράζονται μαζί μας 5 συνήθειες που θα σε πείσουν να σπουδάσεις κι εσύ εκεί, αν θες να κάνεις την καθημερινότητα και τη φοιτητική σου ζωή πιο ξεχωριστή και ευχάριστη!

Δες πιο κάτω τις συνήθειες των φοιτητών του Neapolis Πάφος:

1
Jogging στην παραλία

explorepafos.org

Ποιος είπε ότι η άσκηση πρέπει να γίνεται στο γυμναστήριο; Στην Πάφο, η παραλία γίνεται το personal gym σου, αφού δεν θα έχεις καλύτερο απ’ το να πας για πρωινό jogging δίπλα στο κύμα!

Σκέψου απλά να έχεις θέα το γαλάζιο της θάλασσας και να μυρίζεις την αλμύρα της κάθε μέρα. Θα κάνεις αμέσως boost τον οργανισμό σου με όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για τα μαθήματά σου.

Οι φοιτητές του Neapolis Πάφος προτείνουν το λιμανάκι της Πάφου ή την παραλία Φάρος (στην Κάτω Πάφο), καθώς και την παραλία Αλυκές, που φημίζεται για την ολόχρυση αμμουδιά της και το άφθονο πράσινό της. Θα βρεις πίσω από το ξενοδοχείο Annabelle.

2
Brunch στην Κάτω Πάφο

Instagram.com/@zemmerallday

Σίγουρα είσαι brunch lover, άρα αυτή η συνήθεια θα γίνει και η δική σου λατρεία! Φαντάσου κατά τη διάρκεια των breaks σου να έχεις την ευκαιρία να πεταχτείς μέχρι την Κάτω Πάφο για ένα λαχταριστό brunch που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου για την υπόλοιπη μέρα στο uni.

Οι επιλογές είναι πολλές και το menu τους φανταστικό (ανάλογα και με τα γούστα σου). Επίλεξε ανάμεσα στα: Bon Vivant, Zëmmer ή ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΝΕΦΕΛΗΣ.

3
Study spots με View

cyprus.wiz-guide.com

Η μελέτη και το διάβασμα δεν είναι ποτέ βαρετά στην Πάφο, αφού η εμπειρία γίνεται πιο ευχάριστη σε σημεία με εκπληκτική θέα!

Επίλεξε το αγαπημένο σου μέρος με θέα τη θάλασσα και απόλαυσε το view καθώς διαβάζεις για την εξεταστική. Ακούγεται ήδη much better, σωστά;

4
Βόλτες απολαμβάνοντας το sunset

in-cyprus.philenews.com

Ως γνωστόν, η Πάφος προσφέρει -ίσως- το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα της Κύπρου! Μετά τις διαλέξεις και τα μαθήματα στο Neapolis Πάφος, λοιπόν, κάλεσε την παρέα σου (ή το crush σου) για να κάνετε μαζί μια βόλτα και να απολαύσετε ένα υπέροχο sunset!

Έτσι, όχι μόνο θα αποβάλεις όλη την ένταση και το άγχος της μέρας, αλλά θα ηρεμήσει το μυαλό και το σώμα σου.

5
Ποτό σε χαλαρά bars στην παλιά πόλη

Instagram.com/@otto.dieci_bar

Η παλιά πόλη της Πάφου είναι ο ιδανικός προορισμός ενός φοιτητή (κι όχι μόνο) για κάθε ώρα της μέρας. Έτσι και το βραδάκι μπορείς να βγεις σε ένα χαλαρό bar, για να chill-άρεις με τους φίλους σου.

Θα απολαύσετε ποτάκι, μουσική και φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να πείτε και τα νέα σας και να γνωρίσετε νέο κόσμο! Εδώ θα βρεις δύο αγαπημένα μπαράκια των φοιτητών του Neapolis: Otto Dieci Bar & Boulevard Wine Bar.


Αν θέλεις, λοιπόν, να ζήσεις μια φοιτητική ζωή που συνδυάζει την εκπαίδευση με την απόλαυση και τη χαλάρωση, το Neapolis Πάφος είναι ό,τι πρέπει για τις σπουδές σου! Όλες αυτές οι ωραίες συνήθειες μπορούν να γίνουν και δικές σου, κάνοντας την καθημερινότητά σου ως φοιτητής αξέχαστη και μοναδική (ακριβώς όπως και η Πάφος μας)!

Πώς σου φαίνονται αυτές οι συνήθειες των φοιτητών του Neapolis Πάφος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending