fbpx

Η 2η σεζόν του “Maestro” κάνει πρεμιέρα στο Netflix & δεν μπορούμε να κρατηθούμε!

Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που με το που είδες το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν του “Maestro” ήθελες να δεις και τη συνέχεια, τότε τα νέα που σου έχουμε θα σου αρέσουν πολύ!

Η δεύτερη σεζόν της πρώτης ελληνικής σειράς που μπήκε στο Netflix και «σκαρφάλωσε» σε χρόνο ρεκόρ στο παγκόσμιο top 10, (χάρη στη σκηνοθετική μαεστρία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και όχι μόνο) κάνει σύντομα πρεμιέρα!

Μάθε πότε κάνει πρεμιέρα το “Maestro” season 2:

Το “Maestro in Blue”, λοιπόν, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο στις 16 Μαΐου για να μας καθηλώσει με τις νέες συναρπαστικές εξελίξεις του. Θα αποτελείται από 6 επεισόδια (δλδ 3 λιγότερα από την πρώτη που είχε 9) και θα προβάλλεται εβδομαδιαία από το Mega Ελλάδας και το Netflix. Ναι, αυτή τη φορά η μετάδοση θα γίνεται παράλληλα και στα δύο!

Στις οθόνες μας θα «ζωντανέψει» και πάλι η πλούσια ομορφιά των Παξών και μιας και πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, ευκαιρία να «βάλεις μπρος» για ένα ταξίδι τους επόμενους μήνες και να φωτογραφηθείς στα viral πλέον δρομάκια του νησιού… Πού ξέρεις, μπορεί να πέσεις και πάνω στον Παπακαλιάτη και να βγάλετε selfie;! 😉

Για το τέλος σου έχουμε ένα καλό και ένα κακό νέο… Το καλό είναι πως έχει επιβεβαιωθεί ήδη και η τρίτη σεζόν που δυστυχώς θα είναι και η τελευταία με μόλις 4 επεισόδια! Ωστόσο, γι’ αυτά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε σχεδόν καθόλου, αφού η τρίτη σεζόν θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο!

Ανυπομονείς κι εσύ να δεις τη 2η σεζόν και τη συνέχεια του “Maestro”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending