fbpx

Το “Maestro” στο top 10 του παγκόσμιου Netflix & αποθεώνεται στο Twitter από ξένους χρήστες!

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να καθηλώσει -όχι μόνο το ελληνικό και κυπριακό κοινό- αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, αφού έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στο Netflix (και όχι άδικα)!

Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων της 2ης σεζόν, βρέθηκε στο top 10 του παγκόσμιου Netflix, σύμφωνα με την ημερήσια κατάταξη του flixpatrol.com. Μάλιστα το “Maestro in Blue” έκανε πρεμιέρα στον παγκόσμιο κατάλογο του Netflix μόλις στις 17 Μαρτίου και μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να κάνει τους ξένους χρήστες να το αποθεώνουν!

Δίπλα του φιγουράρουν κορυφαίες σειρές, όπως για παράδειγμα το “You” και “Sex/Life”, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε ψηλότερη θέση από τη σειρά-ντοκιμαντέρ “MH370: The Plane that Disappeared”.

Δες πιο κάτω τις top 10 σειρές παγκοσμίως στο Netflix:

flixpatrol.com

Όπως μπορείς να δεις στην πιο πάνω εικόνα, το “Maestro in Blue” βρίσκεται στην 6η θέση, αμέσως μετά το “You” και “Sex/Life” που βρέθηκαν στην 4η και 5η θέση, αντίστοιχα. Την πρωτιά κατέχει το “Shadow and Bone”, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται το “Til Money Do Us Part”!

Πέραν από την παγκόσμια 6η θέση, η σειρά του Παπακαλιάτη εμφανίζεται στο top 10, πενήντα συνολικά χωρών, μεταξύ αυτών: η Γαλλία, ο Καναδάς, η Ισπανία και διάφορες χώρες της Νότιας Αμερικής, γεγονός που επιβαιβεώνει ότι μιλάμε πραγματικά για μια ξεχωριστή σειρά!

Εννοείται πως η σειρά φιγουράρει στο top 10 και της Κύπρου και της Ελλάδας, ενώ τις πρώτες εβδομάδες που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα δεν ξεκολλούσε από την πρώτη θέση του κυπριακού και ελληνικού Netflix.

Επίσης, το “Maestro in Blue” έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια από ξένους χρήστες στο Twitter, οι οποίοι αποθεώνουν την πλοκή και το σενάριο, τις ερμηνείες των ηθοποιών, ενώ την τιμητική του έχει φυσικά και το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή»!

«Μόλις ξεκίνησα το Maestro in Blue και ήδη θέλω να μετακομίσω σε ένα ελληνικό νησί», «Πηγαίνετε όλοι να παρακολουθήσετε την πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, το Maestro in Blue», «Ξεκινάω τη μέρα παρακολουθώντας την πρώτη μου ελληνική σειρά. Δεν κουράζομαι να λέω πόσο όμορφη είναι αυτή η χώρα», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.

Σημειώνεται ότι η σειρά είναι μεταγλωτισμένη σε όλες τις γλώσσες και θα προβληθεί σε όλον τον κόσμο μεταφρασμένη εκτός από την Κίνα.

Δες μερικά tweets: 

Εσύ είδες το “Maestro”; Περίμενες να έχει τόση απήχηση στο παγκόσμιο Netflix;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending