fbpx

Οι «Πειρατές της Καραϊβικής» επιστρέφουν… αλλαγμένοι και χωρίς τον captain Jack Sparrow!

Πειρατές της Καραϊβικής χωρίς τον Captain Jack Sparrow γίνεται;! Κι όμως… γίνεται, αφού είναι πλέον επίσημο. Ο πειρατής της καρδιάς μας δεν επιστρέφει στην αγαπημένη σειρά ταινιών και αυτό εξαιτίας της περίφημης δίκης του Johnny Depp για ενδοοικογενειακή βία.

Αν είσαι fan του “Pirates of the Caribbean” είμαστε σίγουροι πως από το 2017 που είδαμε την τελευταία ταινία (την 5η στη σειρά), περιμένεις πώς και πώς να δεις τη συνέχεια της ιστορίας.

Τους τελευταίους μήνες, τα rumors που κυκλοφορούν σχετικά με την 6η ταινία είναι πολλά, αλλά τίποτα δεν ήταν επίσημο, μέχρι τώρα. Δυστυχώς για τους φανατικούς, τα νέα δεν είναι και τόσο καλά λοιπόν.

Μάθε λεπτομέρειες για τη νέα ταινία “Pirates of the Caribbean” πιο κάτω:

@2shotrsa Pirates Of The Carribean | 6 | Final Chapter Teaser Trailer #SAMA28 #piratesofthecaribbean #OMG #Tranding #BOOMchallenge #Netflix #NewTrailer #Official #Legendary ♬ original sound – 2Shot_RSA (Aya-Man)

Guess what?! Το πιο πάνω “trailer” είναι fake… “Too good to be true”, θα έλεγε κανείς. Ας είναι καλά το AI και τα πλάνα – σκηνές από προηγούμενες ταινίες!

Από τότε που ξεκίνησε η διαμάχη του Johnny Depp με την πρώην σύζυγό του Amber Heard, η παραγωγή της 6ης ταινίας «πέρασε από σαράντα κύματα». Οι κατηγορίες ότι πολλές φορές ο Depp πήγαινε στα γυρίσματα μεθυσμένος, σε συνδυασμό με το πλήγμα που δέχτηκε η φήμη του, οδήγησαν την Disney στην απόφαση να μην τον συμπεριλάβει στη συνέχεια της ιστορίας.

Παρ’ όλα αυτά, μετά την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του και με τους fans ανά το παγκόσμιο να παίρνουν ξεκάθαρα το μέρος του, η παραγωγή υποχώρησε και έτσι ζήτησε πίσω τον ηθοποιό. Η απάντησή του ίδιου, όμως, ήταν αρνητική, αφού όπως παραδέχτηκε πληγώθηκε από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε η παραγωγή μετά τις κατηγορίες της Amber Heard εναντίον του.

koimoi.com/Facebook.com

Άρα, πλέον είναι επίσημο – ο Johny Depp δεν επιστρέφει στον ρόλο του captain Jack Sparrow. Επίσης, όπως επιβεβαίωσε ο παραγωγός Jerry Bruckheimer στο comicbook.com, η 6η ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» θα είναι reboot.

Δηλαδή, το λατρεμένο franchise αφήνει πίσω του την ιστορία του Sparrow και όλα τα γεγονότα που είδαμε στις 5 προηγούμενες ταινίες και κάνει ένα remake της ιστορίας με νέο cast και ολοκαίνουριους χαρακτήρες. Τη νέα γενιά πειρατών, όπως τη χαρακτηρίζουν, που θα ξεκινήσει τη δική της περιπέτεια σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού!

Μάλιστα, ακούσαμε πως η Disney θέλει η νέα της πρωταγωνίστρια να είναι γυναίκα, αντικαθιστώντας έτσι τον Captain Jack Sparrow… με τη Margott Robbie (ναι, από Barbie θα γίνει πειρατής… ή μπορεί και όχι).

allure.com

Τα σχέδια αυτά φαίνεται να «ναυαγήσαν» όταν η Robbie αρνήθηκε και έτσι η Disney φιλοδοξεί να έχει τελικά ως πρωταγωνίστρια την Ayo Edebiri, ως μια χαρακτήρα που θα ονομάζεται “Anne”.

Μέχρι στιγμής, όμως, πέραν από τα όσα δήλωσε ο Bruckheimer, η Disney δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση. Ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα, γιατί okay, οι «Πειρατές της Καραϊβικής» μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά όπως τους γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, όμως -όπως και να έχει- δεν παύουμε να ανυπομονούμε να δούμε πού και πώς θα εξελιχθεί η όλη ιστορία!

Εσένα πώς σου φαίνεται που οι «Πειρατές της Καραϊβικής» επιστρέφουν χωρίς τον Jack Sparrow;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending