fbpx

Φοιτητές του UNIC διοργανώνουν το κυνήγι θησαυρού “FEEL GOOD Scavenger Hunt” – Δήλωσε συμμετοχή!

Η τάξη Managing Special Events (THOM-240) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχει σχεδιάσει ένα κυνήγι θησαυρού ανοιχτό σε όλους τους φοιτητές του UNIC, συμπεριλαμβανομένων των Erasmus και Global Semesters, καθώς και σε φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου.

Αυτή η μοναδική εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, παρέχοντας στους συμμετέχοντες μια ελκυστική και εκπαιδευτική εμπειρία. Οι φοιτητές θα εξερευνήσουν διάφορα μουσεία και ιστορικά σημεία της πόλης, προωθώντας το τοπικό τουριστικτό προϊόν και την εκτίμηση για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου στη Λευκωσία, από τις 12:00 έως τις 17:00, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση και απονομή βραβείων.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα σχηματίσουν ομάδες έως 5 μελών και θα εγγραφούν ΕΔΩ.

Οι ομάδες θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου θα τους δοθεί ένας συνδυασμός παιχνιδιών, παζλ και οδηγιών για το κυνήγι θησαυρού.

Οι νικητήριες ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματικό έπαθλο και άλλα βραβεία. Η τιμή συμμέτοχης είναι 15 ευρώ ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένης της εισόδου, ενός  γεύματος  (lunchbox) και της δεξίωσης απονομής βραβείων!

Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση, επισκεφτείτε τη σελίδα του FEEL-GOOD Scavenger Hunt στο Instagram και ακολουθήστε την για σημαντικές ενημερώσεις.

Το μάθημα Managing Special Events, με καθηγητή  τον κ. Γιώργο Παναγιώτου, διοργανώνει εκδηλώσεις “feel-good” για φοιτητές τα  τελευταία 10 χρόνια. Η τάξη μας προσπαθεί να δημιουργήσει διασκεδαστικές και εκπαιδευτικες εκδήλωσις (Special Events) για όλους τους φοιτητές, μέσω ενός συνδυασμού θεωρητικών και βιωματικών προσεγγίσεων μάθησης, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του μαθήματος και να προσφέρει πρακτική εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το @feelgood.hunt ή στείλτε email στο thom240.marketingteam@gmail.com.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending