fbpx

Κι όμως! Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τη συναυλία των Coldplay & είναι αρκετά οικονομικά!

Η μεγάλη στιγμή όπου όλοι περιμέναμε έφτασε! Το Σάββατο 8 Ιουνίου και την Κυριακή 9 Ιουνίου, θα μπορείς να παρακολούθησεις από κοντά το αγαπημένο συγκρότημα των Coldplay σε 2 μεγάλες συναυλίες στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας τους World Tour Music Of The Spheres.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Σαββάτου έγινε sold out μέσα σε λίγα λεπτά, γι’ αυτό και η μπάντα αποφάσισε να κάνει και 2η συναυλία, την επόμενη μέρα, στις 9 Ιουνίου.

Επειδή όμως έγινε τόσος χαμός, πολλοί είναι αυτοί που ενώ περίμεναν για τα εισιτήρια δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι! Εμείς όμως μπήκαμε, ψάξαμε και είδαμε ότι ακόμα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και σε αρκετά καλές τιμές και σου τα βάζουμε πιο κάτω!

Δες τα εισιτήριά σου πιο κάτω:

Μπήκαμε στο ticketmaster.gr, τον μόνο επίσημο πάροχο εισιτηρίων για τις συναυλίες των Coldplay και όπως φαίνεται υπάρχουν ακόμα κάποια εισιτήρια και για τις 2 ημερομηνίες, περισσότερα βέβαια για την Κυριακή.

xr:d:DAFxrQywdYM:1179,j:974319288859782246,t:24011811

Και όχι ΔΕΝ είναι εισιτήρια των €200, €300 και €400, είναι σε πιο φυσιολογικές τιμές και είναι στα €123,20 γιατί γράφουν ότι θα είναι limited το view. Ωστόσο, όποιο και να είναι το view (που η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο περιοριστικό, απ’ ότι είδαμε από προηγούμενες συναυλίες τους), σίγουρα αξίζει!

Μπες εδώ, επέλεξε ποια ημερομηνία σε ενδιαφέρει και επέλεξε το section 13Α και 23Β για να σου βγάλει τα διαθέσιμα εισιτήρια! Είναι όλα στην ίδια τιμή των €123,20. Μια απόφαση είναι και κάνε την γρήγορα, γιατί κάθε φορά που κάνουμε refresh εξαφανίζονται και άλλα εισιτήρια!

Θα πας κι εσύ στη συναυλία των Coldplay; Ελπίζουμε να βοηθήσαμε!

Αν δεν θες να τρέχεις στην Αθήνα, έλα στο StudentLife Street Party αυτή την Παρασκευή 7/6 και όλο και κάτι από Coldplay θα παίξουμε!😎 Μάθε περισσότερα εδώ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending