fbpx

Είσαι fan της rap; Μην χάσεις τις 5+1 συναυλίες που θα γίνουν το καλοκαίρι στην Κύπρο!

Αν σου αρέσει και σένα η πιο underground μουσική, σου έχουμε ξεχωρίσει 6 top  συναυλίες που θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι στο νησί μας.

Αντιπροσωπεύοντας τη rap κουλτούρα έλληνες καλλιτέχνες υπόσχονται να κρατήσουν τη διάθεση του καλοκαιριού ζωντανή, με τις συναυλίες τους να είναι must για να αντέξουμε την πυρά του κυπριακού καλοκαιριού. Ενημερώσου και κλείσε τα εισιτήρια σου asap, όσο είναι ακόμη διαθέσιμα.

Δες πότε & πού θα γίνουν αυτές οι καλοκαιρινές συναυλίες:

1
Light & Rack (μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό)

Instagram.com/@nerogreco/@seesicario/@rack.barcode

Μπορεί να άκουσες ότι θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο νησί μας. Αυτό, όμως, που μπορεί να μην έμαθες είναι ότι μαζί του θα είναι: ο “bcc rackattack αυθεντική περσόνα”, ο “κύριος φως” και ο ανερχόμενος καλλιτέχνης Sicario.

Σημείωσε την ημερομηνία 25/06 στις 20:30, Στάδιο Γ.Σ.Π και όποιο style κι αν σου αρέσει περισσότερο… θα σε δούμε εκεί!

Βρες εισιτήρια ΕΔΩ!

2
Dani Gambino

downtownnicosia.live

Ο Dani Gambino έρχετε για ένα άκομα καλοκαίρι στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου των Λυμπιών, στις 12.07. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η συναυλία ξεκινά στις 21:00.

Θα σου πρότεινα να πας όσο πιο νωρίς μπορείς και ετοιμάσου ψυχολογικά για την αναμόνη στην είσοδο! SOS μην ξεχάσεις νερό και φανέλακι για να καλύψεις τα μάτια σου από τις φωτοβολίδες.

Βρες εισιτήρια ΕΔΩ!

3
Wang

ticketmaster.cy

Για την παρουσίαση του νέου του δίσκου μας κάνει επιτέλους τη χάρη και έρχετε στο νησί μας ο wonderkid, στο Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών, στις 19/07.

Ένας δίσκος που πολυαγαπήσαμε και σίγουρα αξίζει να τον ακούσεις από κοντά αν είσαι fan της πιο βιωματικής rap. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30, γι’ αυτό αν θες να βγάλεις videos & photos για stories… μην αργήσεις!

Βρες εισιτήρια ΕΔΩ!

4
Novel 729

downtownnicosia.live

Αν θες να κλάψεις… ο Novel είναι για ‘σένα. Με τη unique φωνή και τους δυνατούς του στίχους έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει μια θέση στην καρδία πολλών που ταυτίζονται με τους στίχους του.

Αν θες και εσύ να ζήσεις την εμπειρία και να τον δεις από κοντά (πίστεψέ με, θες) το Downtown Nicosia σου δίνει την ευκαιρία. Στις 27/07 στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η συναυλία ξεκινά στις 21:00.

Βρες εισιτήρια ΕΔΩ!

5
Bloody Hawk 

monopoli.gr

Πάλι κάτι δεν κατάλαβες καλά; Όχι, μια χαρά κατάλαβες! Ο Bloody Hawk έρχετε με τη φοβερή του ενέργεια για μια ακόμη συναυλία στον τόπο μας.

Στις 3/08 στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες της trap μουσικής φέτος το καλοκαίρι. Να είσαι προετοιμασμέν@ για πολύ κούντημα, φωτοβολίδες, καπνογόνα, αλλά κυρίως για πολύ χορό και διασκέδαση!

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ώρα και τις τιμές των εισιτηρίων σύντομα!

6
ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ

OneMan.com

Για να γιορτάσουν τα 11 χρόνια πορείας τους από τα πιο γνωστά (αν όχι το πιο γνωστό) rap συγκρότημα σε Ελλάδα και Κύπρο, οι ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ θα έρθουν στο νησί για μια συναυλία που θα μας μείνει αξέχαστη!

Save the date: 24/08, στο Θεατράκι Κοινωτικού Πάρκου Λυμπιών. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η συναυλία ξεκινά στις 21:00. Μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου αν έχεις φανέλα ή σημαία με το logo τους και πολύ (μα πολύ) νερό για να αντέξεις τον χαμό και την ανδρεναλίνη της βραδιάς!

Βρες εισιτήρια ΕΔΩ!

Εσύ για ποια συναυλία ανυπομονείς περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending