fbpx

UNI SPORTS: Επιθετική ακρίβεια και 3 βαθμοί για το Frederick University

Το Frederick University υποδέχτηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με τους οικοδεσπότες να κερδίζουν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο άθλημα Futsal Γυναικών.

Οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας του Frederick έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και πραγματοποίησαν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση νικώντας με 5 – 1 και κερδίζοντας 3 βαθμούς.

Το 1ο ημίχρονο περιλάμβανε αρκετές πάσες και από τις δύο ομάδες με την ομάδα του Frederick να είναι πιο επιθετική και πιο εύστοχη. Το σκορ του ημιχρόνου (4 – 0) δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια και την μαχητικότητα των ποδοσφαιριστριών του EUC.

Στο 2ο ημίχρονο οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα πολύ καλό θέαμα αφού η ομάδα του EUC ανέβασε τους επιθετικούς της ρυθμούς και το Frederick συνέχισε την πολύ καλή του εμφάνιση. Οι δύο ομάδες σημείωσαν από 1 γκολ όμως οι φάσεις ήταν πολύ περισσότερες.

Τα γκολ σημείωσαν οι: Σολωμού Χρ. (2), Τριανταφυλλίδου Ο. (2), Χάλιου Μ. (1) – Φιλίππου Π. (1)

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις εξής ποδοσφαιρίστριες:

Frederick University: Αντρέου Β, Κωνσταντινίδου Α, Ιωάννου Π, Σολωμού Χρ, Τριανταφυλλίδου Ο, Σιαμπτανή Β, Ζαμπά Β, Παναγιώτου Μ, Χάλιου Μ, Τακκά Μ.

Frederick Team 

EUC: Φιλίππου Π, Γεωργίου Β, Άννα Μαρία, Σολέα Μ, Χαραλάμπους Χ, Τάκη Α, Κλεάνθους Χ, Σταυροπούλου Χ, Κλείτου Χ, Μαρία Εφ.

EUC Team

 

Φωτογραφικό Υλικό:

FRED VS EUC W FUTSAL 1

FRED VS EUC W FUTSAL 2

FRED VS EUC W FUTSAL 3

FRED VS EUC W FUTSAL 4

FRED VS EUC W FUTSAL 5

FRED VS EUC W FUTSAL 7

FRED VS EUC W FUTSAL 8

FRED VS EUC W FUTSAL 9

FRED VS EUC W FUTSAL 10

FRED VS EUC W FUTSAL 11

FRED VS EUC W FUTSAL 12

FRED VS EUC W FUTSAL 13

FRED VS EUC W FUTSAL 14

FRED VS EUC W FUTSAL 15

 

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending