fbpx

Man of the Year Awards 2018: 5 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στα φετινά βραβεία!

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα φετινά Man of the Year Awards 2018 που διοργάνωσε το περιοδικό “MAN” και η “Καθημερινή” μαζί με την Τράπεζα Κύπρου στις 27 Φεβρουαρίου στο Royal Hall.

Έγινε η 17η απονομή των βραβείων και εκεί παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να βραβεύσει τους άντρες που με τα επιτεύγματά τους και τις πράξεις τους, μας κάνουν να νιώθουμε περηφάνεια.

Το βραβείο Man of the Year πήρε δικαίως ο ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης, αφού βγήκε Ολυμπιονίκης με αργυρό μετάλλιο στο Λονδίνο και έβδομος στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στον άντρα, την παράσταση στο κόκκινο χαλί την έκλεψαν οι γυναίκες. Είχε αρκετές όμορφες και ξεχωριστές παρουσίες, εμείς όμώς επιλέξαμε τις 5 καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε.

Δείτε τις εδώ:

1
Ειρήνη Χριστοφόρου

Μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση με την υπογραφή του Αντρέα Ζαννετίδη φόρεσε η Ειρήνη Χριστοφόρου, διευθύντρια του περιοδικού Man.

Το black jumpsuit της με ανοιχτή πλάτη, οι μυτερές γόβες της, το ιδιαίτερα επιμελημένο και chic μακιγιάζ της, και τα σκουλαρίκια της με πέρλες από την Μichelle Massoura την έκαναν να ξεχωρίσει!

2
Άντρεα Ιωάννου

Η σύντροφος του Παύλου Κοντίδη, επέλεξε μια χρυσή maxi τουαλέτα με πιέτες και ήταν εκθαμβωτική! Το μακιγιάζ της σε πιο bronze αποχρώσεις της που το επιμελήθηκε η Βαρβάρα Νικολακάκη, της πήγαινε απίστευτα πολύ.

Ο όγκος που έδωσε στα μαλλιά της και γενικά στο hairstyle της, την έκαναν να είναι ακόμα πιο κομψή!

3
Έβελυν Καζαντζόγλου

Ό,τι και να πούμε γι’ αυτό το κορίτσι είναι λίγο! Πάντα είναι πανέμορφη, αλλά νομίζω πως η τελευταία αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της ταιριάζει πολύ.

Ο Σάββας Σάββα που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, τόνισε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Με την maxi ασημένια τουαλέτα της, ανάδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της που όλες θα θέλαμε να έχουμε!

4
Νατάσα Αλεξάνδρου

Η διευθύντρια του περιοδικού Beautiful People, επέλεξε να φορέσει μια κατάλευκη δημιουργία του Gregory Morphi, με διαφανείς λεπτομέρειες στο πάνω μέρος, που την κολάκευε πολύ.

Το slicked back hairstyle της σε συνδυασμό με τα smokey eyes και τα διακριτικά κοσμήματά της, απογείωσαν το look της! Αυτό που ξεχώρισα από το outfit της και μου άρεσαν πολύ, είναι τα μπορντό mules της από το Zara! Τέλεια επιλογή!

5
Νατάσα Μιχαηλίδου

Με εντυπωσίασε πάρα πολύ η εμφάνιση της Νατάσας Μιχαηλίδου με αυτή τη midi μεταλλιζέ φούστα και τα Gucci πέδιλά της με λεπτομέρεια μπροστά. Η άσπρη διάφανη μπλούζα της, με τη μαύρη clutch bag της, τα διακριτικά κοσμήματα της και το απαλό μακιγιάζ της, την έκαναν να δείχνει πολύ κομψή.

Εσάς ποια από αυτές τις εμφανίσεις σας άρεσε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending