UNISPORTS: Πρωταθλητές στην ρακέτα για ακόμη μια χρονιά (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει να κρατάει τα ηνία στο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ανδρών. Οι τενίστες του Πανεπιστημίου Κύπρου κέρδισαν τους αντίστοιχους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σε 2 πολύ ωραίους αγώνες.

Ο Ανδρέας Δαμιανού αναμετρήθηκε με τον Τάσο Εγγλέζου και κέρδισε με 2 – 0 (6 – 0, 6 – 0). Ότι και να πούμε για αυτό τον αγώνα θα ήταν λίγο αφού οι δύο τενίστες χάρισαν ένα πολύ ωραίο θέαμα για τους λίγους παρευρισκόμενους. Το 2 – 0 δεν είναι ενδεικτικό του παιχνιδιού αφού κρίθηκε όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Είναι όμως ενδεικτικό της καλής κατάστασης και της δυναμικής που έχει ο τενίστας του Πανεπιστημίου Κύπρου, Ανδρέας Δαμιανού ο οποίος νίκησε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Στον άλλο αγώνα ο Στέλιος Χαραλάμπους κέρδισε τον Νικόλα Τάλια με 2 – 0 (6 – 2, 6 – 2) βλέποντας και εδώ τα ίδια χαρακτηριστικά. Οι δύο τενίστες πάλευαν όλους τους πόντους ασταμάτητα με τον Στέλιο Χαραλάμπους να είναι πιο σταθερός και αποτελεσματικός.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
20,200FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending