Άμα έχει κέφια ο «Kill Bill»! (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό στον 3ο τελικό και έκανε την ανατροπή! Πλέον οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2 – 1 και έχουν το πάνω χέρι. Αυτός που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν για ακόμα μια φορά ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερη παρουσία στην περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά αυτό δεν πτόησε καθόλου τον Kill Bill. Πήρε στους ώμους του τον Ολυμπιακό και τον έβαλε μπροστά στο σκορ και στις νίκες.

Πλέον δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον τίτλο θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Σπανούλη αφού μετά την νίκη θρίλερ στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην προηγούμενη αναμέτρηση, χθες χάρισε ακόμη μια νίκη και απ’ ότι μπορούμε να καταλάβουμε θα προσπαθήσει να κλέψει την παράσταση και στην 4η αναμέτρηση!

Δείτε στο βίντεο τα δύο τελευταία παιχνίδια του Kill Bill:

Περισσότερα αθλητικά νέα στη σελίδα μας στο Facebook:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
20,200FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending