fbpx

5+1 tech-gifts σε εκπληκτικές τιμές που θα βρεις αυτά τα Χριστούγεννα!

Επειδή οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να πάρουμε και να δώσουμε δώρα, εμείς φτιάξαμε μια λίστα με χρήσιμα gadgets από την Bionic που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και… γιατί όχι και για ‘σένα!

Σημείωσε πως αρκετά από αυτά μπορείς να τα βρεις σε ειδικές τιμές στην Bionic, εξοικονομώντας αρκετά χρήματα από το εορταστικό σου budget!

Δες τι σου προτείνουμε:

1
Marshall Bluetooth Headphones

Marshall Major III Bluetooth Headphones για να απολαμβάνει ο καθένας τα αγαπημένα του τραγούδια σε top ποιότητα ήχου! Είτε ακούς Snik, είτε Φουρέιρα, είτε Ariana Grande σε διαβεβαιώνουμε πως τα ασύρματα ηχεία Marshall θα σου χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές! Δες εδώ τα features και την τιμή τους!

2
Fitbit Smartbands & Smart Watches

Για όσους είναι αθλητικοί τύποι ή… εύχονται να γίνουν μέσα στο 2020 προτείνουμε τα Fitbit SmartBands και Smart Watches με διάφορα μοντέλα παρακολούθησης παλμών και ύπνου 24/7!

Διάλεξε το δικό σου με έγχρωμη, OLED ή και touch οθόνη, διάρκεια μπαταρίας που πάει για μέρες και φυσικά αντοχή στο νερό. Με τέτοια χαρακτηριστικά αλλά και την πληθώρα επιλογών, τα Fitbit Smartbands και Smart Watches είναι το ιδανικό gadget για άθληση! Δες εδώ τα features και την τιμή του!

3
Sony Playstation 4

Αν θες να πάρεις ένα μεγαλύτερο δώρο στον φίλο/η σου που εδώ και 1 χρόνο θέλει να αγοράσει PS4 και δεν το αγοράζει, να σε ενημερώσουμε ότι μπορείς να το βρεις στην Bionic σε εκπληκτική τιμή αυτές τις γιορτές!

Είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις, όπως με δώρο Fortnite Voucher αν είναι αυτό το αγαπημένο του παιχνίδι, ή ακόμη και με VR accessories! Μη ξεχνάς ότι μπορείς να προμηθευτείς έξτρα μοχλούς και παιχνίδια σε απίστευτες τιμές. Δες εδώ επιλογές και τιμές!

4
SONY Bluetooth Speaker

Σε αυτό το άτομο της οικογένειας ή της παρέας σου που λατρεύει τις εκδρομές μπορείς να κάνεις δώρο ένα ασύρματο ηχείο SONY για να παίζει τα αγαπημένα του τραγούδια, ανά πάσα στιγμή, όπου και να βρίσκεται! Φυσικά, μπορεί να ακούει και podcasts στο σπίτι ή ό,τι άλλο θέλει! Δες εδώ τα features και τους χρωματισμούς!

5
Samsung Galaxy Watch

Αν θες να πάρεις ένα μοναδικό και κομψό δώρο σε ένα φίλο σου με έντονη αθλητική δραστηριότητα (τρέξιμο, κολύμπι, ποδήλατο κλπ.) το smart watch της Samsung με αλουμίνιο σκελετό είναι η ιδανική επιλογή!

Με εξαιρετική αντοχή μπαταρίας, αξιόπιστο εντοπισμό τοποθεσίας, ευφυή στατιστικά για τον τρόπο εκγύμνασης αλλά και για τον ύπνο, θα γίνει σίγουρα το στυλάτο δώρο που δεν θα αποχωρίζεται! Δες εδώ τα features και την τιμή του!

6
Razer Products

Για τους φίλους σου που περνούν αρκετές ώρες παίζοντας τα αγαπημένα τους video games, η απόφαση για δώρο είναι πολύ εύκολη μιας και στη BIONIC μπορείς να βρεις όλα τα RAZER accessories με 15% έκπτωση, αν είσαι Bionic Loyalty Member! Δες εδώ όλα τα accessories!

Η Bionic σου προτείνει δώρα τεχνολογίας για τις γιορτές!
Δες εδώ όλες τις προσφορές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending