fbpx

Η ιστορία – δίδαγμα του Nordin Wooter!

Ο Wooter ξεκίνησε την καριέρα του στα μεγάλα σαλόνια το 1994 από τον Ajax όπου έμεινε μέχρι το 1997. Από εκεί κατέληξε στην Zaragoza (1997 – 1999), μετά στην Watford (1999 – 2002), στην Roosendaal (2002 – 2003) και την Braga (2003-04) πριν το 2004 κατηφορίσει στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Η Ανόρθωση είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, οικονομικά και αγωνιστικά και ο Ολλανδός ήρθε να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που ξεκινούσε ο Timur Ketsbaia. Το ταλέντο του; Υπερβολικό για την Κύπρο.

Ο ίδιος έδειξε ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και αυτός ήταν και ο λόγος που μετά από 14 εμφανίσεις με την Ανόρθωση (και 7 γκολ), μετακινήθηκε στον Παναθηναϊκό. Εκεί έμεινε για 2 χρόνια, μετά πήγε στην Sivasspor για ένα χρόνο ενώ έκλεισε την καριέρα του στην ΑΕΚ Λάρνακας το 2008.

Κατά την διάρκεια όλων αυτών, ο Wooter μάζεψε αρκετά χρήματα για να ζήσει μια καλή ζωή μέχρι τα γεράματα του. Δυστυχώς για αυτόν, η τύχη είχε άλλα σχέδια.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής άνοιξε μια αλυσίδα καταστημάτων ρούχων για να εξασφαλίσει το μέλλον του, αλλά αυτό δούλεψε με τον αντίθετο τρόπο. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν τόσα πολλά που του κατασχέθηκαν έπαυλη και Lamborghini και ο ίδιος κήρυξε πτώχευση.

Ο Wooter έδειξε πως η Αθλητική Παιδεία, είναι κάτι το οποίο έχει παράπλευρες πτυχές και αν δεν το προσέξεις παράπλευρες απώλειες. Ο ίδιος δεν διαχειρίστηκε καλά το μέλλον του και πλέον προσπαθεί να βρει τη χρυσή λύση, η οποία αυτή μπορεί να έρθει με τη συντήρηση της “Wooter Academy“.

Εμείς να ευχηθούμε ότι καλύτερο σε αυτόν τον παικταρά που έκανε τους αντιπάλους του, είτε αυτοί ήταν παίχτες της Premier League είτε κάποιας κυπριακής ομάδας, να τον φοβούνται!

Εσύ ήξερες την ιστορία του Ολλανδού;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending