fbpx

Μύρισε… καλοκαιράκι

Μύρισε… καλοκαιράκι!!

Η ημέρα έχει μεγαλώσει και το καλοκαίρι δεν αργεί να έρθει. Ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λοιπόν προορισμούς για αξέχαστες διακοπές, ας ταξιδέψουμε με εικόνες, ας εμπνευστούμε.

Μυρίζει κάτι από Ελλάδα! Τα ελληνικά νησιά είναι ευρέως γνωστό πως δίνουν μια αλλιώτικη ατμόσφαιρα αφού οι περισσότεροι από εμάς καταλήγουν στα ελληνικά νησιά για καλοκαιρινές διακοπές. Το πιο συχνό κριτήριο για να πειστούμε πως το νησί που θα επιλέξουμε για διακοπές είναι το κατάλληλο είναι οι παραλίες.

4 πανέμορφες παραλίες που αξίζει να πάτε!

Μύκονος: Ένα από τα καλύτερα τουριστικά αξιοθέατα στην Ελλάδα, φημισμένη για τις αμμώδεις παραλίες, τα καταγάλανα νερά της και την έντονη νυχτερινή ζωή. Η παραλίες της Μυκόνου θεωρούνται από τις πιο όμορφες στο Αιγαίο. Προτείνεται για μεγάλες παρέες έτοιμες για τρελές περιπέτειες!

mykonosislandsuper-paradise-beach-mykonos-2 (1)

 

Ζάκυνθος: Το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων. Η πιο διάσημη παραλία του νησιού και όχι μόνο είναι το Ναυάγιο που η ονομασία της οφείλεται στο ναυάγιο ενός καραβιού που βρίσκεται στην παραλία εδώ και πολλά χρόνια. Η νυχτερινή ζωή βρίσκεται στον Λαγανά, μια περιοχή με αμμώδεις και πανέμορφες παραλίες. Προτείνεται για όλες τις ηλικίες, με συχνότερη προτίμηση στη νεολαία!

889_shutterstock_9266440

 

Σκιάθος: Το νησί των Σποράδων. Η Σκιάθος έχει πάρα πολλές παραλίες, η πιο γνωστή είναι οι Κουκουναριές ή αλλιώς Χρυσή Άμμος που το όνομα της δόθηκε για την πολύ ψιλή και λαμπερή της άμμο και είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου.

skiathos_700800px-Sunrise_vasilias

 

Λευκάδα: Ένας παράδεισος χρωμάτων, ήχων και αρωμάτων. Η εικόνα αυτή είναι γνωστή στους περισσότερους, καθώς έχει βραβευθεί ως η καλύτερη παραλία της Ελλάδας, το Πόρτο Κατσίκι.

leukada porto katsiki

Εσείς που θα πάτε διακοπές ;;;;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending