fbpx

6 συμβουλές που όλες οι γυναίκες δίνουν, αλλά ποτέ δεν ακολουθούν

Ας το παραδεχτούμε, όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με το γονίδιο “Τα ξέρουμε όλα¨.

Στην πραγματικότητα όμως, δεν τα ξέρουμε όλα.  Αυτό δεν νομίζω να το παραδεχτούμε ποτέ.  Και εδώ που τα λέμε και πάλι δεν το παραδέχομαι, απλά λέω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην τα ξέρουμε ΟΛΑ!  Παρόλα αυτά τις περισσότερες ώρες τα ξέρουμε όλα.

the-know-it-all

Για όσους άνδρες το διαβάζουν αυτό, απλά κάντε ησυχία.

Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις γνωρίζουμε τα πάντα, παραδεχόμαστε ότι υπάρχουν κάποιες συμβουλές που δίνουμε σε φίλες μας ενώ εμείς ποτέ δεν ακολουθούμε (αν και θα έπρεπε).  Άσχετα αν οι συμβουλές αφορούν άνδρες ή δίαιτες, εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε να δίνουμε συμβουλές τις οποίες δεν ακολουθούμε ποτέ!

1.  Μην επιστρέψεις πίσω στον πρώην σου   

how-to-get-back-together-with-your-ex

Κάθε γυναίκα το έχει κάνει αυτό.  Δεν έχει σημασία ποια είσαι.  Όλες είχαμε στη ζωή μας ένα αγόρι, με το οποίο ξεκινήσαμε να βγαίνουμε όταν είμασταν 16 χρονών και απλά καταλάβαμε ότι αυτή η σχέση δεν οδηγούσε πουθενά.  Χωρίσαμε, τα ξαναβρήκαμε, χωρίσαμε μέχρι που επιτέλους κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι δεν πήγαινε άλλο!

Όταν μια φίλη σου περνά από ένα κακό χωρισμό και ζητά συμβουλή από εσένα, εσύ της λες να σταματήσει να ασχολείται μαζί του, ότι δεν αξίζει, κλπ.

Όλοι ξέρουν ότι δεν ακολούθησες αυτή τη συμβουλή στη δική σου περίπτωση, και όταν κάποια φίλη σου, σου έδινε αυτή τη συμβουλή απλά ήθελες να σε αφήσει ήσυχη, μιας και “Κανείς δεν σε καταλαμβαίνει”, σωστά;

2. “Παράτα τον, πραγματικά δεν αξίζει”

z-crying-breakup-poll

Όταν βλέπεις τη κολλητή σου σε μια ¨τοξική¨ σχέση, θέλεις να της πεις ¨Τρέξε μακριά και μην κοιτάξεις ποτέ πίσω¨.  Αυτή η συμβουλή μαζί με την προηγούμενη πάνε χέρι χέρι δυστυχώς.  Απλά ορισμένες φορές, δεν το κάνει η καρδιά μας να τον παρατήσουμε.  Αυτό είναι και το σημείο που ξεκινούν οι δικαιολογίες.

Για παράδειγμα “μα μόλις αγοράσαμε ένα σκύλο μαζί¨.  Απλά σταμάτα τις δικαιολογίες.  Δεν είστε παντρεμένοι.  Δεν μοιράζεστε την κηδεμονία του σκύλου.  Απλά πιάσε τον σκύλο και τρέξε μακριά.

3.  “Μην ψαχουλεύεις τα πράγματα του”

image

Θα έπρεπε να τον εμπιστεύεσαι μιας και δεν έκανε τίποτα για να χάσεις την εμπιστοσύνη που έχεις σε αυτόν.  Αυτό είναι ένα λογικό επιχείρημα σωστά;  Ε λοιπόν όχι.  Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στον έλεγχο της σελίδας του Facebook του φίλου της όταν αφήσει τη σελίδα ανοιχτή στον υπολογιστή του, ή όταν το κινητό του είναι ξεκλείδωτο.  Η περιέργεια είναι στα γονίδια μας.  Είναι απόλυτα φυσιολογικό!

4.  “Δεν έχεις λόγο να μισείς την πρώην του, για αυτό μην το κάνεις”

Jealous-Boyfriend

Ο φίλος σου είχε ζωή πριν από εσένα και θα έπρεπε να δεχτείς το παρελθόν του.  Αυτή είναι η συμβουλή που λέμε μεταξύ μας, αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι αν ποτέ συναντήσεις την πρώην του φίλου σου, θα έχει κακά ξεμπερδέματα.

5.  “Σταμάτα να σκέφτεσαι υπερβολικά πολύ τα πάντα”

61784-Overthinking

Η συμβουλή αυτή δεν αφορά μόνο θέματα με άντρες, αλλά όλους τους τομείς της ζωής μας.  Απλά πρέπει να σκεφτόμαστε υπερβολικά πολύ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  Πάντα λέμε στους άλλους να χαλαρώσουν και να μην σκέφτονται το πρόβλημα τόσο πολύ.  Μετά πηγαίνουμε σπίτι μας και ξεκινούμε να “τρώμε τα νύχια μας” επειδή η κολλητή μας ή ο φίλος μας, δεν απάντησε σε κανένα μήνυμα μας από το πρωί.  Παρανοϊκές σκέψεις περνούν από το μυαλό μας!  Τι και αν την απήγαγαν, αν της έκλεψαν το κίνητο;  Στη πραγματικότητα απλά κοιμάται.

6.  “Δεν χρειάζεται να  σβήσεις/ κάνεις block τον πρώην σου από το Facebook (και άλλα social media).  Είναι πολύ ανώριμο¨

Rottenecards_81238330_4xf5c525g9

Τα social media (facebook, twitter, κλπ) έχουν μπει για τα καλά στη καθημερινότητα μας.  Απλά δεν μπορεί να ξεφύγεις από αυτά πλέον.  Λέμε μεταξύ μας ότι το να σβήνεις κάποιο από το facebook λόγω τσακωμού είναι ανώριμο αλλά δεν αντέχουμε καν στην ιδέα του να βλέπουμε ότι ο πρώην μας βγαίνει έξω και καλοπερνά.  Το αποτέλεσμα; Block και Delete!

Το συμπέρασμα;  Φτάνει πια με τις ανοησίες.  Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε να λέμε την αλήθεια η μια στην άλλη.  Στο κάτω κάτω η αλήθεια δεν είναι και τόσο κακή συμβουλή, είναι πιο ρεαλιστική!

Στην τελική δεν θα ήθελες οι φίλες σου να κάνουν κάτι που δεν θα έκανες εσύ σωστά;

 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending