fbpx

Οικονομικοί τρόποι για να είσαι πάντα στη μόδα

Πόσες φορές δεν έχεις ανοίξει την ντουλάπα σου θέλοντας σαν τρελή να φωνάξεις: “Δεν έχω τίποτα να φορέσω“; Κάποιες φορές μάλιστα, νιώθεις τόση απογοήτευση που όσα ευρώ κι αν δαπανήσεις, πιστεύεις πως έχεις το χειρότερο λουκ που υπάρχει. Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές που σου προτείνουμε, θα έχεις μια ντουλάπα γεμάτη με λίγα μεν κομμάτια, με τα οποία θα μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά στυλ.

Oι βασικοί κανόνες:

Ποτέ μην αγοράζεις κάτι που δεν λατρεύεις υπερβολικά:

Οι φούστες, τα παπούτσια, ακόμα και τα αξεσουάρ που αγοράζεις πρέπει να σου αρέσουν κάθε φορά που θα τα βάζεις επάνω σου. Γι’ αυτό και όταν βγαίνεις στα μαγαζιά, μην μπερδεύεσαι από το έτοιμο ολοκληρωμένο λουκ που βλέπεις σε μια βιτρίνα. Θυμήσου ποιo ακριβώς είναι το στυλ που έχεις και μην κάνεις αγορές που δεν σου ταιριάζουν απλά για να είσαι στη μόδα.

Ποτέ μην αγοράζεις κάτι που δεν ταιριάζει ακριβώς στο σώμα σου:

Πολλές φορές αγοράζουμε παντελόνια ή μαγιό που δεν ανταποκρίνονται στο νούμερο και στα κιλά που είμαστε τη στιγμή της αγοράς. Είναι αυτός ο πόθος του αγοράζω κάτι πιο μικρό για να πάρω απόφαση να αδυνατίσω και να χωρέσω σε αυτό. Και δεν μιλάμε για παλαντζάρισμα ανάμεσα σε ένα νούμερο μικρότερο, μιλάμε για τεράστια διαφορά. Η αλήθεια είναι λοιπόν, πως δεν θα φορέσεις ποτέ αυτό το τόσο μικρότερο ρούχο! Γιατί η αλήθεια είναι πως η προσπάθεια αδυνατίσματος ξεκινά από μέσα σου και μέχρι να χάσεις σωστά και υγιεινά τα κιλά που θες, η σεζόν θα έχει περάσει.

Επένδυσε σε ένα κομμάτι που είσαι σίγουρη πως θα φορέσεις πάνω από μια φορά:

Εννοείται πως αν έχεις μαύρα παντελόνια και 10 μαύρα φουστανάκια, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις ακόμα ένα καινούργιο και να στείλεις το παλιότερο στην αφάνεια. Το θέμα είναι να προσθέσεις ένα κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου που θα γεμίσει την τρύπα που υπάρχει! Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα, αξεσουάρ ή παπούτσια που αγοράζεις για σημαντικά ή επίσημα events. Πρέπει να είναι ξεχωριστά αλλά να μπορείς να τα ξαναφορέσεις και να μην γεμίσουν αράχνες στην ντουλάπα.

Επένδυσε σε ένα κομμάτι που ταιριάζει με ακόμα 4 πράγματα (ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ) που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ήδη.

Σιγουρέψου πως πραγματοποιείς το λεγόμενο mix and match αγοράζοντας κομμάτια που ταιριάζουν με ακόμα 4 της ντουλάπας σου. Και μιλάμε για όλη την γκάμα της γκαρνταρόμπας σου από τα παπούτσια μέχρι και τα αξεσουάρ για το κεφάλι.

 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending